Familjedag på stan

Idag tog jag lite sovmorgon och sedan blev det dusch och lite småfix i lägenheten innan familjen kom. Bjöd på fika och sedan bar vi ut mina trädgårdsmöbler från förrådet :) Efter det åkte mamma och jag till systemet,, var ju tvungen att skaffa lite proviant inför imorgon! ;) Vi åkte sedan vidare till Ikanohuset och letade oss igenom diverse kläd- och skoaffärer. Det blev en hel del fynd! Utförsäljning på Sisters 70 % och tag 3 betala för 2, hade även 25 % rabatt på två plagg på Kappahl samt lite annat smått och gått. Köpte även nya skor, de var dock inte lika billiga ^^



Pappa och brorsan åkte hem när de tröttnat på att gå i affärer, medan mamma och jag stannade kvar tills de stängde.. bokstavligt talat! De stod och väntade med gallergrinden tills vi gått ut ^^ Vi åkte sen hem till väster. Har fikat lite och tittat på tv nu ikväll. Kollar på "Min stora kärlek" med brorsan just nu :) Mamma sitter och sover bredvid som vanligt :P

Jag känner att jag nog borde sova egentligen, men jag är ju fix idé för mig att jag måste se klart filmer jag påbörjat så det är bara att hålla ögonen öppna en knapp timme till och sedan slänga sig i säng! Blir ju dessvärre att gå upp tidigt imorrn för att gå promenaden med mamma och Mary, om jag inte ska strunta i det.. men vill ju träffa Mary så masar mig nog upp ändå. Förhoppningsvis blir det att träffa Elins lilla Gabriella för första gången imorrn med :) Sedan på kvällen bär det av till Västervik för maskerad med goda vänner, det ser vi fram emot ;)

//M.

*~* Shopaholic *~*

Urfrostat

Det blev inte att dammsuga, och inte packa heller. Däremot har jag allting klart inför maskeraden åtminstone. Jag var iväg och tränade Puls-bas förut ikväll med på friskis, vet inte om jag borde ha tränat egentligen för jag var så trött och seg i kroppen och fortfarande förkyld. Det går verkligen upp och ner men försvinner aldrig helt :/

Jag kom på förut att jag hade tänkt frosta ur frysen under eftermiddagen, men det glömde jag ju bort så det fick jag för mig att börja med typ 21.30 sådär! Det var ingen vidare bra idé med tanke på att jag redan då hade velat gå och lägga mig egentligen, men men... Jag tänkte inte så logiskt heller för jag plockade ur frysen och la in allt i kylskåpet (jag tyckte jag hade tomt frysen rätt duktigt men det var visst rätt mycket kvar trots allt!) för att sedan låta det stå och rinna av med varmvattenbyttor i medan jag åt lite och kollade klart på tv. Bara det att kylskåpet blev ju så fullt av frysvarorna så jag kom inte åt pållägg och liknande! Som tur var hade jag en tub kaviar i dörren som jag kunde ta och sen rosta mackor. Det känns riktigt skönt att ha frysen gjord nu iaf! Bara kylskåpet som behöver torkas ur ordentligt med snart. Nu blir det iaf att försöka få lite sömn (förhoppningsvis!)


//M.

*~* Trött hjärnkontor *~*

Tentamensskrivning - Check!

Jag kom inte säng förrän bortåt halv två inatt och sedan upp vid 6 igen för att hinna duscha och piggna till lite innan tentan. Fick lite smått panik när vi fick ut tentan och jag läste första frågan... jag hade absolut ingen aning om vad jag skulle skriva på den, för det var sådant vi knappt tagit upp på föreläsningarna så det hade vi inte pluggat något på. Sen skummade jag igenom de andra frågorna och kände att jag åtminstone kunde få ner något svar på varje fråga så då lugnade sig nerverna lite. När jag väl kom igång att skriva så kom jag på mer och mer allt eftersom! På religionsfrågan fick jag dock lite blackout igen och kunde inte komma på vilken högtid som hörde till judendomen och vilken som var Islam, men tillslut kom jag på det ;) Jag blandade ihop högtiderna lite när jag började beskriva dem med, men jag kom på mitt misstag så jag kunde rätta till det iaf. Allt som allt kändes det ganska okej efteråt faktiskt, jag borde få ihop tilläckligt med poäng till ett G tycker jag, men man vet ju aldrig ifall man har tolkat någon fråga fel eller så. Kanske till och med skulle kunna få ett VG, men det beror helt på vad de olika lärarna tycker är viktigast i svaren. Det är ju 5 olika lärare som har en stor fråga var, så lite svårt att veta vad de är ute efter allihop!

Jag var helt slut i både huvud och kropp när jag kom hem förut. Det första jag gjorde var att fixa en kopp kaffe och en macka. Sen slängde jag mig i soffan och satte på en film. Så himla skönt! Jag tar mig nästan aldrig tid att titta på film längre, det måste bli ändring på det! Jag såg Safe Harbour, som grundar sig på Danielle Steels roman. Jag bara älskar hennes böcker och jag har läst så många jag fått tag i. Jag läser inte ens baksidetexten mer än för att checka av ibland om det är någon bok jag är osäker på om jag läst än eller inte. Jag tjöt floder framåt slutet kan jag lova ^^ Jag har visst gått och blivit riktigt sentimental på senare dar ;)

Nu ska jag prova ut vilka accesoarer jag ska ha till lördagens maskerad! Ser fram emot helgen nu när man äntligen kunnat lägga tentan bakom sig :) Så nu blir det första helgen på länge då jag tänker vara totalt skolfri, jag ska inte läsa en enda sida kurslitteratur! Jag kan tänka mig att sträcka mig så långt som att skriva ut blockboken för nästa kurs. Vi ska egentligen ha läst redan till första föreläsningen på tisdag tror jag, men den boken har inte kommit än så det blir ju lite svårt... Nu ska jag bara göra vad som faller mig in resten av dagen. Jag ska nog dra över med dammsugaren en snabbis med dock eftersom jag får besök av familjen imorrn med ;)


//M.

*~* Ett stressmoment mindre *~*

Intensivplugg

Jag åkte hem över kvällen igår för att fira Bror som fyllde 85 år igår! Det var lika trevligt som vanligt och skönt att kunna släppa skolan helt och hållet för en kväll och bara tänka på roliga saker. Sedan blev det att åka tillbaka till Linköping till Marie och fortsätta med sista tentafrågorna som vi inte hann med igår.

Det har nu varit tre intensiva (men ändå väldigt roliga!) dagar med tentaplugg tillsammans med Marie! ;) Just nu snurrar allting runt i huvudet, men jag hoppas att allt hinner strukturera upp sig lite under nattens sömn (om John Blund för en gång skull får för sig att göra ett välbehövligt besök!). Jag hade tänkt repetera tentafrågorna vi gått igenom nu om dagarna och kolla igenom alla föreläsningsanteckningar men det har verkligen inte gått. Så jag bestämde mig helt enkelt för att släppa det ett tag och kolla på Greys anatomy istället, så nu ska jag göra ett sista intensivryck och sedan förflytta mig till sängen och hoppas på åtminstone några timmars sömn. Typiskt att tentan ska börja redan vid 8 när jag inte brukar somna förrän vid 4-tiden!


//M.

*~* I'm begging mr Blund to please make a visit *~*

Delad kunskap är... dubbel kunskap?

Blev frukost på uteplatsen imorse med och sedan begav jag mig till Marie för en dag fylld av tentaplugg. Det märktes att vi båda var ganska trötta efter några timmar ^^ Det blev många felsägningar/skrivningar och mycket garv samt djupa samtal som omväxling ;) Helt klart en lyckad dag trots dess syfte! Fortsättning förljer under morgondagen :) Nu känner jag att ögonlocken börjar bli väldigt tunga och jag sitter och somnar titt som tätt över historieboken. Det vore väl konstigt om jag nu inte skulle kunna somna inatt heller!


//M.

*~* grubblare *~*

Tentaplugg

Började dagen med en låång dusch (blev visst nästan en timma! ^^) och sedan frukost i solen, jag hoppas på att den vanan kommer att kunna fortsätta :) Jag smörjde dessutom in mig med solskydd innan jag gick ut idag, men det hjälpte visst inte nämnvärt. Hade jag inte varit bränd redan innan hade det kanske varit skillnad. Jag hoppas bara att det inte börjar sticka/klia inatt, för jag behöver verkligen sova nu. Jag har knappt sovit på en vecka nu och det börjar kännas! Jag vet inte varför jag inte somnar. Ligger till efter 3 varje natt och är helt enkelt inte trött. Jag har förstökt gå upp tidigt om morgnarna för att inte vända på dygnet, men det har inte hjälpt. Jag är sjukt trött på morgonen och pigg om kvällarna. Även om jag är trött när jag går och lägger mig så somnar jag inte ändå :/ Det börjar bli ganska irriterande, speciellt med tanke på att jag känner av det på dagarna...

Dagen har ägnats åt tentaplugg i form av repetition av föreläsningsanteckningar samt kollat på de tv-avsnitt från Sveriges Historia som handlat om stenåldern, bronsåldern och järnåldern. Det är bara vikingatiden som återstår men den tänkte jag spara till fikat så nu blir det att fortsätta kolla anteckningar och se vad jag behöver titta vidare på i böckerna sedan. Jag ska nog skriva upp en lista med de avsnitt jag behöver repetera i de olika böckerna. Jag känner att jag behöver någon form av struktur med tanke på att det är ca 12 böcker, fördelat på de 4 SO-ämnena: samhäll, religion, historia och geografi, som vi ska ha tentamen på.

Det ska bli skönt när jag städat av på uteplatsen och fått ut möblerna igen på fredag (det gäller att passa på när familjen befinner sig i Lkpg för en gång skull). Det gör ganska stor skillnad att ha ett ordentligt bord och stolar istället för bänken och brassestolen som nu ^^ Jag gjorde wok förut med, och den blev faktiskt helt okej! Jag har försökt några gånger förut, men det har aldrig blivit riktigt bra. Till det unnade jag mig ett glas rött! Jag menar visst vore det ju synd och skam ifall det stod och blev förstört i kylskåpet ;)


nudlar, kycklingkorv, halloumi, wokgrönsaker (classic), soja, kokosmjölk samt sambal oelek.



//M.

*~* I never stop being amazed of your actions or your lack of them *~*

Solbränna

Då var årets första bränna avklarad ^^ Satt ute i solen i bikini drygt 2 timmar bara i förmiddags och lyckades visst ändå bränna upp mig. Om det blir lika fint väder imorgon får jag nog se till att smörja in mig lite först ;) Det är nog bäst att ta på ett lager after sun med innan jag går och lägger mig, känner att det börjar klia lite nu.



Jag har åtminstone varit duktig och pluggat idag. Jag hann inte med så mycket som jag hade tänkt, men jag har iaf fokuserat på rätt saker hela dagen! Det blev att äta upp de sista fetaostburgarna från frysen så det är nog dags för någon ny variant snart igen tror jag. Gott var det iaf :)

Nu ikväll har jag kollat på National treasure: Hemligheternas bok och skrivit ut gamla tentor och föreläsningsbilder inför fortsatt tentaplugg. På måndag ska jag och Marie ta oss an de gamla tentorna ihop, så tills dess kan det ju vara bra om jag är lite förberedd och kommit en bit på väg med mina repetitioner. Så nu är det nog bäst att jag går och lägger mig. Tänkte ställa klockan på 8 imorgon, sen kom jag på att vi förlorar ju en timme inatt så den får hamna på 9 istället... så blir det ju som om jag hade gått upp vid 8 ;)


//M.

*~* Through the good times and the bad *~*

Okänt föremål

Är det något därute som vet vad detta kan ha använts till? Det gjort av horn med ett läderband/snöre i. Alla seriösa förslag tas tacksamt emot ;)










//M.

Vårglädje

Vilket underbart vårväder det har varit idag. Det gör verkligen undervärk med humöret! Vi satt utanför skolan och solade i en kvart innan vi började föreläsningen idag. I pausen sen sprang Marie och jag ner och köpte varsin glass som vi åt ute i solen :) Desvärre fick vi "tugga" i oss det sista för att hinna äta upp innan vi började igen, men det var det värt ^^

När jag väl kom hem sen fanns det ju självklart ingen sol kvar på uteplatsen så det blev att sitta i skuggan och fika. Det blev rätt kyligt så gick in direkt igen sen. Jag började kolla/prova lite kläder inför maskeraden nästa helg, men det gick väl sådär. Hittade några alternativ, men inget som känns jättelovande. Får se vad jag hittar på. Jag har försökt leta lite på internet med för att hitta inspiration.. kanske får ta och titta på Fast and the furious - Tokyo drift ;) Någonting ska jag nog lyckas få ihop tillslut åtminstone!

Jag ringde till min chef med och bad om ledigt en vecka i sommar för att kunna jobba som funktionär på Peace & Love,, och hon sa ja :D Så det verkar som att det blir festivalpremiär för mig i sommar! Skulle få ledigt fre-lör på visfestivalen med så det är skönt ;) Sedan får vi se hur resten av schemat kommer att se ut så småningom!

Mamma ringde förut med lagom som jag skulle gå ut och gå.. Vi pratade så länge att solen hann försvinna :/ Men det var skönt ute ändå :)




Jag ska försöka vara lite duktig och börja tentaplugga redan ikväll, men vi får se hur det blir med den saken. Jag ska åtminstone kolla lite i ena läroboken och se. Jag kanske börjar att kolla igenom föreläsningsanteckningarna med så jag vet lite mer vad jag ska kolla efter i böckerna sedan. Vi har ju fått ett helt gäng med gamla tentor med som jag behöver kolla igenom... men har inte riktigt vågat titta på dem än ^^

//M.

*~* You might fool yourself, but you can never fool your heart *~*

Distraction

Det är alltid lika härligt att träna. Ibland kan det vara bra att behöva avreagera sig lite, för då tar man ju i det där lilla extra tills man verkligen inte har mer att ge. Marita (ledaren) är alltid så himla positiv med så det är svårt att inte smittas av hennes glädje och entusiasm :) Det känns mycket bättre nu än innan!

Snart är det nog dags för sängen.. vi skulle ha läst 3 artiklar till morgondagens föreläsning, men så blev det ju inte riktigt.. Jag har läst 2 sidor! men men, inget att göra åt nu.

//M.

*~* Troubled mind *~*

Love

Jag har verkligen världens underbaraste vänner som alltid finns där och ställer upp för mig, jag älskar er! <3
Nu ska jag rensa huvudet på friskis!

//M.

*~* Ni håller mig flytande *~*

Tomhet

Vad jag än gör/säger så fortsätter du... Ge fan i att trakassera mig och låt mig leva mitt liv!!! Jag orkar inte mer :'(

Vårväder

Idag har det verkligen varit härligt väder ute! Började dagen med att öppna upp altandörren vid frukosten, ljuvlig start på dagen med solen som strålade in i köket :) Efter seminariet hämtade jag upp brassestolen från förrådet och satte mig på uteplatsen och fikade. Efter det hämtade jag kurslittaratur och en filt att svepa om benen så satt jag där och pluggade. Nu på slutet började det bli lite kyligt eftersom solen försvunnit för länge sedan. Det är nackdelen med morgonsol, jag skulle mycket hellre ha kvällssol :/



Nej nu blir det att forsätta plugga.. Jag förstår inte riktigt hur vi ska hinna lära oss allting till tentan på torsdag :S även att man hinner läsa allting så kommer det ju inte fastna.. Speciellt med tanke på att det är så skilda saker på en och samma gång (geografi, samhällskunskap, religion och historia)!

Jag måste hinna träna ikväll med, men det blir inget gym efteråt ikväll åtminstone. Dels har jag fortfarande träningsvärk sedan i tisdags och dels har jag inte tiden. Det blir att åka raka vägen hem och fortsätta läsa när jag är klar där istället.


//M.

*~* Våryra *~*

Get myself together


Pick up the pieces and move on
I see the flashing lights, just can’t make sense of the bits
It’s like my mind is gone

I got to get my head back on, I got to get myself together
When this hurt is gone, I got to get myself together


//M.

Oväntat

besvikelse och ögonen tåras... ibland förstår jag mig verkligen inte på mina egna reaktioner...

//M.

*~* feeling kind of lost *~*

Workout

Dagen började med frukost i Väster och sedan blev det att åka tillbaka till Linköping.. Jag hade tänkt att jag skulle hinna läsa klart det jag hade kvar inför seminariet, men jag hade en hel del kvar när det väl var dags så jag funderade på att strunta i att gå. Det känns aldrig riktigt rättvist mot de andra när man kommer oförberedd, men jag var inte ensam om det ^^ plus att vi bara var 8 pers allt som allt så det var nog tur att jag gick! Seminariet var 13-15 och sedan skulle vi ha föreläsning 16-18, men jag kände inte för att vänta en timme i skolan och dessutom missa aerobicen (som börjar 17.30!) så jag åkte hem istället.

Jag åt och fixade lite sen åkte jag på aerobicsen ;) Jonas viccade för Ida idag så det var ju lite tuffare tempo eftersom han kör 2:an i vanliga fall! Hans pass är alltid jobbigare, men det är skönt! Funderar nästan på att börja på hans pass istället, men det går ju på onsdagar och sen har jag ju puls på torsdagen så då blir det ju två dagar i rad :/ Speciellt nu när jag börjat på gymet med skulle det bli problematiskt eftersom jag tänkt fortsätta träna efter aerobicsen. Men men, jag blir kvar på Idas pass för tillfället så får vi se längre fram hur jag gör. Jag kanske hittar något annat istället för puls-passet som funkar ;)

Det gick iaf rätt bra på gymet för att vara första gången på egen hand. Jag testade ju på alla maskiner med instruktör förra veckan, men då provade jag ju bara snabbt och han visade vad man skulle tänka på. Det är inte så lätt att komma ihåg allting i efterhand. Som tur var skrev vi ner lite korta tips under tiden åtminstone. Idag kände jag mig en smula ensam/utlämnad och malplacerad! Vilken skillnad det är mot att ha tränat i gymet hos sjukgymnasten,, där vet alla att man är där av en anledning och att man har någon form av skada. Det är alltid positiv stämning och man samtalar med varandra under tiden man tränar. På gymet här känns det som om alla tittar snett för att man är osäker på hur maskinerna fungerar samt kör lägsta vikterna på det mesta :/ Jag var ensam tjej ikväll med, så det gjorde ju inte direkt att jag kände mig mindre felplacerad. Men det blir väl skillnad när man kommer in i det lite mer och vänjer sig. När man kan ställa in maskinen direkt och sätta igång utan att behöva kolla "fusklappen" innan. Jag hoppas dock att jag kommer kunna träna en del med Patrik, för utan hjälp med motivationen lär jag nog tröttna ganska snart på att va där ensam...

Nej nu börjar mina ögonlock bli väldigt tunga.. dags att förflytta sig till sängen tror jag!


//M.

*~* Work it *~*

Storm

Det har inte varit nådiga vindar idag! Jag trodde nästan att vi skulle blåsa bort när jag var ute och gick med Zookie i förmiddags. När det väl blev vindstilla så var det jätteskönt i solen, sedan 10 meter senare var det som att gå in i en vägg! Men hem kom vi iaf tillslut, och jag måste erkänna att det var rätt skönt att komma in i värmen trots den friska luften ^^

Jag har suttit hela dagen med vfu-planeringen idag med.. känns som om jag inte gjort annat hela helgen, men ändå kom jag nästan ingenstans. Ikväll blev jag hur som klar, men upptäckte att det kanske inte kommer att vara giltig :S Bara att hoppas att min tolkning av kursplanen godkänns! Jag känner verkligen inte för att göra upp ett helt nytt lektionsupplägg efter all tid jag lagt på denna!

Egentligen skulle jag ha suttit hemma i Linköping vid det här laget, men jag beslutade mig för att stanna hemma i Väster tills imorgon. Jag börjar ju trots allt inte förrän kl 13 imorgon. På så sätt hoppas jag att eventuella nedblåsta träd på vägen är undanröjda ^^ Det enda negativa är att vi fått frågorna vi ska diskutera på morgondagens seminarium i förväg för att kunna förbereda oss, men jag känner att jag har väldigt dålig koll på dessa frågor! Jag har dessutom inte läst riktigt allt tills imorgon eftersom jag lagt all fokus på planeringen :/ Men har bara typ 1,5 kapitel kvar så jag hoppas att jag hinner läsa det imorgonbitti!

Jag har återkommande sett nyheterna idag om barnen och läraren som blev ihjälskjutna i en skola i Frankrike.. Det är hemskt! och skrämmande att det kan hända.. man blir ju rädd för hur samhället utvecklas! Mina tankar går till de drabbade, både anhöriga, elever och de som arbetar på skolan. Vilken rädsla och sorg att gå tillbaka dit efter vad som hänt :/

Nu börjar det bli dags för sängen igen.. tänkte försöka gå upp tidigt imorrn och åka hemåt lkpg skapligt och läsa klart där..


//M.

*~* vila i frid *~*

Familjetid

Dagen har ägnats åt vfu-planeringen i sin helhet. Nu har jag allting klart förutom just kopplingen till styrdokument/läroplan :/ Men det får bli morgondagens bekymmer. Det känns ganska rejält i ryggen nu att jag suttit bänkad framför datorn/litteraturen mest hela helgen (och till stor del även dagarna innan). Jag borde sitta vid ett bättre anpassat bort, röra på mig lite emellanåt och tänka på min hållning.. men det är lätt att vara efterklok. Jag får väl försöka tänka mig för framöver nu när jag redan fått ont.

Mamma gjorde våfflor till fikat förut idag, det var evigheter sen jag åt det senast så det var riktigt gott :) Sedan till ikväll hade hon gjort bananstubbe, bara för att hon kände för det när vi var samlade hela familjen för en gång skull! Världens godaste tårta om ni frågar brorsan och mig ;) det är det enda som duger i det här huset ^^ haha.

Kollade på så ska det låta hela familjen förut med. Jag tycker faktiskt att det är mysigt att sitta allihopa tillsammans och gissa låtarna och sjunga med (okej, visst det är bara jag som sjunger med, men ändå! ^^). En del verkar tycka att det bara är gamlingar som tittar på det, men det tror jag inte på. Hur som helst tycker jag det är bra och det står jag för. Dock kan jag tycka att vissa grejer nog var bättre förr... Sedan kanske jag tycker extra mycket om programmet just för att det är lite av en "tradition" att se det tillsammans hela familjen. Vi har alltid kollat på det, och när man då väl är hemma och kan se det allihop gemensamt är det skönt med lite särskild familjetid :) Jag har inte varit hemma så mycket som jag kanske borde de senaste åren vilket jag haft ganska dåligt samvete för. Jag vet att mamma tyckt att det varit jobbigt att jag aldrig kom hem och hälsade på, särskild när jag inte bor längre bort än vad jag gör. Min bror åkte ju hem från Ludvika VARJE helg, och jag som bara bor 7 mil bort var nästan aldrig hemma om det inte var någon som fyllde år eller liknande. Men nu har jag åtminstone försökt komma hem oftare, kanske inte alltid en hel helg men åtminstone visa upp mig lite mer :)

Jag borde nog gå upp och försöka få lite sömn snart, men jag är inte trött än. Men jag vill försöka vända tillbaka dygnet lite nu och lägga mig tidigare/gå upp tidigare på morgnarna. Annars kommer jag va en zoombie under vfu-veckan framöver sen när jag måste gå upp vid 6 varje morgon :S Lite skillnad när man är van att aldrig gå upp före 9 typ, förutom någon gång ibland vid 7. Hur som,, blir nog att gå och lägga mig och kanske läsa lite. Jag har inte riktigt bestämt mig för om det blir kurslitteratur eller skönlitteratur. Risken med skönlitteraturen är ju att jag kommer sitta uppe halva natten tills boken är utläst,, den risken är inte särskilt stor med kurslitteraturen dock ;)


//M.

*~* Jag vet vem jag är,, när jag är hos dig *~*

Vänskap

Inatt sov jag faktiskt nästan hela natten,, men jag känner mig inte ett dugg utvilad för det :/ Men det lär väl ta ett tag innan kroppen återhämtar sig. Det känns sisådär att ägna större delen av helgen åt skolarbete, men jag får ju lite skylla mig själv för att jag inte gjort det tidigare.. Men har bara inte kunnat koncentrera mig i veckan. Tankarna har inte velat fokusera på det jag vill. Men det börjar kännas lättare nu. Mina vänner har fått mig att inse att jag borde ta en dag i taget och inte fundera så mycket på framtiden. Det som sker, sker och jag borde inte fundera så mycket på alla konsekvenser och vad som skulle kunna gå fel. Istället ska jag göra vad som känns rätt för mig och omge mig med människor som får mig att må bra och accepterar mig för den jag verkligen är.

Det är en obeskrivlig känsla att veta att man är omgiven av underbara vänner som alltid finns där för en när man behöver dem. Jag älskar verkligen mina vänner, ni betyder allt för mig. Med er hjälp har det inte varit så svårt att hitta tillbaka till mig själv. Nu känner jag mig starkare än jag gjort på länge. Jag har fortfarande mycket att jobba på när det gäller mitt självförtroende, men jag tvivlar inte på att det kommer att fortsätta förbättras med hjälp från mina närmsta :) All my love to you <3

Äkta vänner är som stjärnor, man ser dem inte alltid men man vet att de alltid finns där ändå <3


//M.

*~* De djupaste känslorna döljer sig längst in bland de osagda orden *~*

.

Släktkalas

Då var man hemma igen efter släktkalaset - pappas kusin har fyllt år.. trött men mår mindre illa än vanligt faktiskt, kan det bero på att jag inte rörde varken tårta/kakor eller knappt efterrätten månne? ;) vår släkt har en tendens att bjuda på alldeles för mycket av det goda! Först förrätt; polarkaka med skagenröra och räkor. Efter det kom varmrätten; älgstek, inbakad fläskfilé, potatis och brunsås samt kex och ostar till det. Sedan var det efterrätten; äppelkaka med vaniljvisp och glass samt chokladpraliner. Efter det var det dags för kaffe och typ 7 sorters kakor... och på det hederlig gammal gräddtårta! Inte undra på att man mår illa när man kommer hem, särskilt jag som knappt klarar av att äta lite mat på kvällen.. Det där med kvällsmat är ingenting för mig, min mage gör alltid uppror. Men ikväll åt jag åtminstone bara förrätten och lite varmrätt samt pyttepytte efterrätt bara för att jag älskar just den äppelkakan!

Dagen i övrigt började med att vi gick tipspromenaden här i byn imorse. Det var mamma, jag, Zookie och min gamla dagmamma Mary som gick tsm. Alltid lika trevligt att träffa henne igen, så jag tar varje tillfälle jag får :) Zookie var dock som en kalv på grönbete imorse! Drog och trilskades i princip hela vägen och "stegrade" sig när jag höll emot så hon inte fick dra iväg. Det var en ständig dragkamp som jag såg till att vinna... Var genomsvett när vi kom tillbaka så det blev att slänga mig i duschen innan vi åkte till Marias hus! Jag kan verkligen inte åka därifrån utan något fynd, idag blev det lite för många kanske ^^ Skulle egentligen bara köpa nytt thé för det ena var slut, men blev ju lite annat smått och gott också som vanligt! Vi passade dessutom på att fika lite i Evas café med, alltid lika gott (och billigt!) kaffebröd där :)

Resten av dagen gick åt till att plugga samt lite tv-tittande. Jag gick även en runda med Zookie igen innan vi skulle åka iväg, och då gick hon som en ängel hela vägen :D Jag behövde knappt ens röra vid kopplet. Snacka om att bete sig som natt och dag! Nu känner jag hur som att det börjar bli dags för sängen. Hoppas återigen på lite mer sömn,, inatt somnade jag inte före två iaf och sen upp vid 8 för att gå promenaden.. Imorrn tänker jag unna mig lite sovmorgon bara jag kan sova!


//M.

*~* Thinking of you *~*

Lektionsplanering

Jag har kommit en bra bit på väg med min vfu-planering nu ikväll iaf. Jag har hela upplägget klart för mig nu. Det enda jag behöver göra är att koppla det till gällande styrdokument och eventuell kurslitteratur... hur nu det ska gå till! Alltid lika bra att börja i fel ände av planerandet :/ Själva lektionens innehåll känns hur som ganska givande trots allt och jag tror eleverna kommer att tycka det är intressant. Vi ska disskutera känslor (glad, ledsen, arg och rädd) utifrån små korta berättelser om katten Nisse ^^ Sedan ska de få rita/beskriva situationer då de har känt de olika känslorna :P Känner dock att det är på gränsen till tidsbrist!

Nu måste jag nog försöka få lite sömn... får väl se om det går! :/


//M.

*~* exhausted *~*

Sömngångare

Sitter just nu i tv-soffan hemma i Väster hos mina föäldrar... Det känns som om klockan vore typ tolv och inte åtta. Jag är inte riktigt vaken känner jag och jag har fumlat och klantat mig hela dagen...

* Höll på att krocka på vägen hem då jag mötte en bil som var över på min väghalva efter en kurva...

* Fastnade med foten i datasladden förut så den åkte i backen. USB-minnet som satt i vred sig och delade sig i typ 3 bitar, medan det fortfarande satt kvar i datorn så det blev att försöka pilla ut det lite försiktigt. Som tur var hade jag det mesta sparat på den andra datorn eller mailen. Datan verkar ha klarat sig bättre!

* Välte kaffekoppen förut med så innehållet bara var några cm från datorn.

* Jag testade brorsans nya softair-gun idag med,, då lyckades jag klämma tummen ^^ Ajaj sa jag då!

Som sagt... jag borde nog gå raka vägen till sängen och försöka sova! Men det har ju inte varit det lättaste senaste tiden.. Jag har typ inte sovit något på en vecka. Inatt somnade jag inte förrän efter 4 någon gång. Tur att jag inte behövde upp till skolan imorse åtminstone. Blir väl att se the voice med familjen först och sedan göra mitt bästa för att somna!



//M.

*~* Frustrated *~*

Wish you were here

Letade efter en låt råkade av misstag sätta på denna istället. Jag har faktiskt aldrig hört den förut men texten liksom fastnade...


"Wish You Were Here"

[Verse 1:]
I can be tough
I can be strong
But with you
It's not like that at all
There's a girl
That gives a shit
Behind this wall
You just walked through it

[Pre-Chorus:]
And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

[Chorus:]
Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

[Verse 2:]
I love
The way you are
It's who I am
Don't have to try hard
We always say
Say it like it is
And the truth
Is that I really mi-I-iss

[Pre-Chorus:]
All those crazy things you said (things you said)
You left them running through my head (through my head)
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did (things we did)
Didn't think about it, just went with it (went with it)
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

[Chorus:]
Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

[Bridge:]
No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go

(Let go let go let go let go)

No, I don't wanna let go
I just wanna let you know
That I never wanna let go

(Let go let go let go let go let go let go let go)

[Chorus:]
Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
Here, here, here
I wish you were here (I wish you were here)
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

Damn, Damn, Damn (Damn)
What I'd do to have you
Here, here, here (Here)
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
Near, near, near
I wish you were here.

//M.

Få tankarna att klarna

Att träna är verkligen en underbar känsla! Det finns inget som rensar huvudet bättre :) Nu är kroppen härligt mör efter dubbelpass på friskis och svettis! Först körde jag Puls-bas som vanligt och efter det en timmes gym med instruktör :) Så från och med nästa vecka blir det ett allträningskort så jag flyttar in i gymmet också! Förhoppningsvis kommer jag kunna träna en del med Patrik så jag inte behöver vara själv, för då lär nog min motivation försvinna rätt snabbt xD

Nej nu ska jag nog packa lite grejer till helgen, blir att åka hem till Väster :) Ska fira pappas kusin på lördag samt träffa lilla Gabriella (född:20120306) för första gången :) Looking forward to it!

Det finns personer som man saknar mer än andra när man inte setts på ett tag.. det finns personer i ditt liv som betyder väldigt mycket, även om ni inte ses så ofta. Jag har ett fåtal personer i åtanke just nu av blandade anledningar. Jag hoppas på att kunna träffa några av dem snart igen, andra blir svårare (Emma varför måste du vara så långt hemifrån!). Jag hoppas och tror att personerna i fråga vet hur jag känner och tänker likadant :)



//M.

*~* Missing you *~*

Tankeverksamhet

Ibland lever tankarna sitt egna lilla liv... Just nu vill de inte alls fokusera på det jag vill: dvs kurslitteraturen och VFU-planeringen som ska in på måndag... det känns som om tankarna bara snurrar runt, runt och gör mig mer och mer förvirrad...

Det är nog bara att inse att jag inte kommer få mycket gjort idag... Det gråmulna vädret och regnet som hänger i luften bättrar ju inte direkt på humöret heller för den delen. Ska bli skönt med dubbla träningspass ikväll iaf, då brukar tankarna kunna flyga sin kos!


//M.

*~* Aldrig riktigt slut *~*

Värk

Idag blev tydligen en dag med värk... Startar dagen med mensvärk under den två timmar långa föreläsningen från 8-10,, och ja den kändes väääääääldigt lång! Vill ha tillbaka Ragnar som föreläsare :( Agneta har så himla ljus och entonig röst så det blir jobbigt att lyssna på henne efter ett tag.. att innehållet dessutom är demokrati och politik gör ju inte saken bättre med tanke på mitt bristande intresse.

När jag kom hem plockade jag undan sovgrejerna sen grabbarna sov här (vilket jag borde gjort för länge sen men inte orkat!). Sen fikade jag lite och sen dess har jag suttit och försökt läsa kurslitteratur, vilket inte var det lättaste då jag höll på att somna hela tiden (och när jag inte sov gled ju tankarna då och då iväg på annat..) Och vad är belöningen för att jag suttit hela dagen och försökt läsa?? Jo världens värk i rygg och nacke, och då blev jag ändå inte klar med det jag skulle läst :/ Nu ger jag hur som helst upp för ikväll. Klarar inte mer nu känner jag. Det hade inte varit helt fel med lite massage från en viss person just nu.. men men.. Hoppas bara nacken går över till imorgon då jag har både Puls-bas pass samt en timmes gyminstruktion efter det. Måste läsa en hel del imorgon också och börja med vfu-planeringen som ska skickas in på måndag. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra, mer än att det ska handla om känslor och kamratskap. Så det lär ta ett tag.


//M.

*~* Varning för ras *~*

Peace and Love 2012

Dagen har bestått av föreläsning, plugg, städ, data, aerobic, dusch och skickat iväg anmälan till att vara funktionär på Peace & Love i sommar! Får väl se om jag lyckas få ledigt från sommarjobbet dock... Skulle vara så himla kul med tanke på att jag hittils aldrig lyckats komma iväg på någon festival :/ Känns skönt att äntligen vara så frisk att man kan ge fullt ut på träningarna nu med. Det är en obeskrivlig känsla! Hoppas verkligen at jag får hålla mig frisk i fortsättningen...

Är sjukt trött just nu... har fortfarande 1,5 kapitel kvar att läsa till morgondagens föreläsning men det går bara inte mer. Samhällskunskap - demokrati/politik är ju knappast mitt favoritämne heller om man säger så! Börjar ju dessutom kl 8 imorrn med så jag måste verkligen få lite sömn nu.


//M.

*~* Sömngångare *~*

Tripp till Skövde

Då var man hemma i Linköping igen nu då efter en helg i Skövde samt lite familjetid hemma i Väster :) Åkte hem till Väster i torsdagskväll. Mamma och jag bytte bil så hämtade jag upp Natta och Issa på fredagen och så åkte vi tillsammans upp till Sara och Markus i Skövde(för att fira att Markus fyllt 25!) :) Vi stannade till på Rasta i Ödeshög på vägen och käkade varsin hamburgare. Vi fick oss ett rejält skratt då Issa hade skruvat av locket (som var täppt) på pepparkaret utan att Natta sett det,, så när Natta skulle ta lite peppar på ketchupen fick hon hela innehållet på tallriken, inklusive locket xD Kommentaren löd: "Vi peppar verkligen inför Skövde!" Fortsatte sedan färden och hamnade efter några långsamtgående fordon lagom när vägen smalnade av och det inte gick att köra om.. det var skaplig bilkö både före och efter oss. Irriterande! Men men, vi kom fram så småningom (efter att gps:en villat in oss på fel vägar ett tag i Skövde dessutom! haha). På kvällen sen blev det Tacos och "Ryktet går" :)

Lördagen blev det duschschema då vi var 6 pers som skulle göra oss i ordning före kl 15 (varav 5 tjejer kanske jag borde påpeka ^^). Natta, jag och Sara gick in till centrum en sväng för ett besök på Gina Tricot, systemet (x2) samt Willys. När alla gjort sig klara blev gick vi till någon pizzeria i närheten, jättegott! Sedan blev det att gå till festlokalen och förberda lite innan gästerna började droppa in. Det blev en hel del nya namn och ansikten att försöka lägga på minnet! En del mer än andra kanske. Det blev hur som helst en riktigt trevlig kväll :)

Var lite lagom bakis när jag vaknade men inte så farligt ändå! Söndagen försvann sedan i en väldans fart... Helt plötsligt var klockan tre och det blev brådis att laga mat då Elin skulle med tåget vid fyra. Förr oss blev det inte att åka hemåt igen förrän bortåt sextiden. Vi stannade till på Hotell Vetterleden för en fika på vägen :) Var hemma strax före elva. Hamnade vid datan en stund sen sängen typ direkt och försöka sova ifatt all missad sömn! Fredagen sov jag i princip ingenting, lördagen däremot blev det några timmar åtminstone. Tur det kanske med tanke på att jag var den enda med körkort så fanns ju inte mycket valmöjligheter angående vem som skulle köra hem sen...

Imorse tog jag en välbehövlig sovmorgon! Sedan blev det en lång och härlig promenad med Zookie i strålande väder :) Hon gick som en ängel nästan hela vägen! Matte var så stolt så ;) Vi var ute i lite över en timme så det blev gott om frisk luft. Pappa hade förberett fikat när vi kom tillbaka. Sedan kom mamma hem från jobbet med. Jag satte mig ute i solen och läste kurslitteratur tills det var dags för mat. Efter det passade jag på att tvätta bilen med, så nu är min guldklimp ren igen ^^ Känner att det åter börjar vara dags för sängen (har nog egentligen varit det i några timmar nu!). Just nu är jag väldigt glad för min nya 140 säng,, den känns väldigt lockande! ;)



//M.

*~* Sweet dreams *~*

Efterlängtat samtal

Idag fick jag hjälpa Christian att få igång hans bil efter föreläsningen då batteriet stendött (totalt nytt!) så måste ju vara något på tok där.. Jag kan ju säga som så att det var inte det lättaste att få kontakt med mitt batteri! Det gick inte att fästa handtaget någonstans utan tillslut fick Christian stå och hålla den lite lite mot kanten medan jag startade först min bil och sedan hans, och det gick! Men inte gick det fort inte ^^ Det var lagom att jag hann hem och slänga i mig en macka innan jag skulle vidare till sjukgymnasten :P

Köpte en physiorulle där med som jag tingat när de skulle beställa hem nya. Tycker det går att göra en hel del bra övningar med dem, särskilt en som jag verkligen behöver! ^^ Sen gick jag förbi apoteket och synsam (behövde ny linsvätska) innan jag begav mig hemåt med. Blev att hoppa in i duschen samt ta upp ytterligare en matlåda ur frysen (försöka tömma den lite inför annalkande avfrostning!). Dessvärre hade kasslern hunnit bli härsken i lådan jag fick tag i, så det blev mest ris och lite wokgrönsaker xD

Nu har jag precis avslutat ett efterlängtat skypesamtal med Emma :D Så himla härligt att kunna prata igen, och jag som hatar att prata i telefon xD Men inte nu inte :) Det känns så lustigt på något sätt när man pratar så där, på ett sätt känns det som att hon sitter hemma i lägenheten borta på drabantgatan och att vi kommer att ses i skolan imorrn... samtidigt känns det som att hon är tusen mil bort och jag saknar henne något enormt! Längtar verkligen till hösten då vi kommer in i våra träningsrutiner igen och kan ses hela tiden :) Linköping är inte samma sak utan dig! Inte är det lika kul att träna själv heller ^^ (BEA jag tycker du kan komma igång och göra mig sällskap igen!)

Nehe jag blev visst hungrig när Emma sa att hon glömt bort att äta, så jag ska nog ta mig något jag med nu.. Sen ska jag försöka läsa lite mer kurslitteratur. Jag hann i alla fall läsa det vi skulle till imorgon innan jag började prata med Emma, men har ju lite annat jag ligger efter med fortfarande om man säger så!


//M.

*~* Endless *~*

Bilder från kryssningen

Födelsedagsbarnet själv ^^

Jag kände Markus näst bäst enligt frågetävlingen - priset var denna heta badmössa ;) haha

När jag sjöng karaoke - gick åt helvete dock!

Girlpower ^^

Gruppbild på halva gänget iaf :)

Some more :)



That's it!

Finns fler bilder på facebook för de jag känner, ni andra får hålla till godo med dessa...

//M.

Kryssning!!

Ojojoj vad trött jag är efter helgens kryssning, men jisses vad kul vi hade :D På torsdagsnatten sov jag i princip ingenting... Fredagen ägnade jag mig åt att packa det sista och förbereda sovplatser till pöjkarna som skulle komma på kvällen, men eftersom Elvis och Axel sov i Motala istället så blev det bara Lucas och Rasmus som sov här. Vi var hos Bea och Patrik på kvällen. Det var riktigt trevligt :) Vi åt bland annat pizza, sjöng Lips samt att de grabbarna körde något bilracingspel. Vi åkte hem hyfsat skapligt ändå och hade väl kommit i säng runt tvåsnåret. De andra hade visst varit uppe till fyra-fem någon gång! Jag kunde dock inte somna så jag hade lika gärna kunnat varit uppe längre jag med. Låg bara och vred o vände på mig hela natten. Jag blev aldrig riktigt trött :/ Det blev nog inte mer än någon timmes sömn sammanlagt under natten...

På lördagen blev det att gå upp skapligt för att hinna duscha av mig. Sedan åkte vi ner till stationen och hämtade grabbarna bus som kommit med bussen från Motala. De behövde handla lite proviant på Systembolaget så det blev en sväng dit lite snabbt med innan vi kom hem igen och kunde äta lite frukost. Det blev väldigt stressigt så jag fick slänga ner ena mackan i handväskan och äta den på bussen sen. Mina linser krånglade ju självklart när jag skulle sätta i dem på morgonen så jag blev skapligt irriterad.. Grabbarna undrade vad sjutton jag höll på med när jag stod där inne i badrummet och svor ilsket rakt ut! Tillslut insåg jag att jag aldrig skulle hinna få i linserna i tid och slängde dem, plockade fram två nya paket som jag slängde ner i väskan och letade fram glasögonen från botten av väskan. Sedan blev det att skynda ut till bussen. Väl vid busshållsplatsen fick vi vänta några minuter för att bussen var sen, kanske att jag hade hunnit få i linserna på den tiden, men who knows!

Nere vid stationen gick vi bort till kafét och köpte oss varsin kaffe innan vi gick bort till fjärrbussstationen och mötte upp de andra. Lotta, Björn, Linda, Anders och födelsedagsbarnet själv,, Markus 30 år ;) kom skyndande precis när bussen svängde in på stationen ungefär ^^ Det blev att stuva in väskorna i bagageutrymmet och i sista stund försöka stuva över så mycket öl som möjligt i min handväska då de kom på att det inte var så troligt att de skulle få ta med en stor idrottsbag in i den fullsatta bussen. Vi lyckades få platser samlade på övre däck vilket var skönt :) Linda och Lotta hade ordnat med ett frågehäfte om Markus som vi skulle fylla i svaren på under resans gång. De rätta svaren fick vi sedan när vi kommit på båten i VIP-rummet. Markus svågrar kände honom bäst, men de uteslöts ur tävlingen på grund av de var lite väl mycket insiders ^^ Resultatet blev då att Patrik vann, jag kom tvåa och Lucas trea.. som pris fick vi varsin badmössa xD min var blå ;) Det var meningen att vi skulle ha dem på spat sedan, men jag glömde visst min i hytten när det väl var dags.. oj vad synd!

På spat fick vi varsin liten neccesär med lite schampo och krämer mm. Började proceduren med bodyscrab och sedan bastu och sen vidare ut i massagepoolen och bubbelbadet. Kallbadet hoppade vissa av oss då det bara var ca 7 grader. Jag gick i till knäna och sedan hoppade jag snabbt upp igen. Det var mer än tillräckligt för mig! Vi var kvar där i 1,5 timme ungefär. Det fanns även ett loungeroom med thé, kaffe, juice, nötter och torkad frukt. Efter spat var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Klockan 9 väntade kvällsbuffé. Där fanns massa gott både till förrät, varmrätt och dessert. Jag tror de flesta av oss åt mer än vad vi egentligen borde ha gjort! Det blev att vila sig lite i hytten efteråt i någon timme innan det var dags för Funclub ;) Blev en intressant kväll/natt milt sagt! Kom i säng runt 7 på morgonen och sov till strax efter 9 då vi gick upp för att äta frukostbuffé.

Efter frukosten gick vi till Nöjescafét och körde frågetävling med Melodifestival-tema. Jag lyckades få 8 av 10 rätt ;) Sedan blev det att ta en välbehövlig dusch! (fick en hel öl över mig på dansgolvet - kunde krama ut öl ur håret!). Jag kände mig betydligt fräschare och piggare efter det! Vi gick upp till Funclub igen efter det och lyssnade på Karaoken.. Bea och jag köpte oss varsin drink och likaså Ella och David när de anslutit sig. När drinken var slut och karaoken började närma sig sitt slut hade de andra lyckats övertala mig att jag skulle anmäla mig till att sjunga jag med! Fick dock panik när jag skulle försöka hitta någon låt jag kunde bra i den tjocka sånglistan.. Bestämde mig för Shaggys "Angel" - men ångrade mig sedan och bytte till "Leende guldbruna ögon" för att jag kände mig säkrare med en gammal klassiker då jag blivit så himla nervös! Dock gick det åt helvete,, dels just för att jag var så nervös samt att låten inte var i den tonarten jag var van att sjunga utan högre, så jag kunde inte sjunga den som jag var van och kände att min röst inte kom upp ordentligt.. Jag var grymt besviken på mig själv efteråt och var tvungen att gå iväg en stund för att lugna ner mig. Men när jag väl samlat mig igen var det inte mer med det, shit happens!

Vi gick och hämtade våra jackor och begav oss ut på soldäck en stund efter det och njöt av det fina vädret. Dock var det lite väl kallt, speciellt om fötterna då jag var barfota i mina sandaletter med klack fortfarande! Vi passade på att ta lite bilder framför Cinderella-skylten. Bilder kommer när jag haft tid/orkat lägga in dem! Det blev nästan inga kort under resan då jag hela tiden glömde bort att jag hade kameran med mig för en gång skull ^^ Vilket vissa nog var väldigt glada över :P och andra inte (som JAG!). Hade varit kul med lite fler bilder som minne, men men. Lite tråkigt att det inte blev en enda bild då vi gjort oss fina inför kvällen :/ På tal om det var det lite komiskt när vi var på buffén,, Björn ropade mig till sig när jag gick förbi deras bord och han såg så allvarlig ut att det såg ut som om han skulle ge mig någon förmaning, men så sa han bara "Du är verkligen jättefin ikväll!" haha Blev helt ställd då det inte var vad jag väntat mig :P Tackade lite generat och gick snabbt bort till min plats igen xD

Bussen hem på söndagen sen blev det att sova en del, men det känns nästan som att man bara blir mer trött av att sitta och slumra till/vakna om vartannat hela tiden. Nacken kändes ju inte heller kanon efter några timmar i bussen. Väl hemma i Linköping hade vädret slagit om från vår till vinter igen :( Det var bara typ en minus, men när man bara har vårjacka på sig samt är väldigt trött och sliten efter att inte ha sovit knappt nåt alls på 3 dygn var det tillräckligt för att frysa arslet av sig! Fick vänta cirka 30 min på bussen med :/ De andra åkte direkt upp till Bea och Patrik förutom Lucas som följde med hem till mig för att hämta bilnyckeln. Sedan skjutsade jag upp honom till de andra igen efter ett tag.. Jag slocknade så fort jag lagt huvudet på kudden när jag kom hem igen sen! Ändå kändes det inte som om jag sovit något alls knappt när klockan ringde vid 9 :(

Jag skulle ha pluggat en massa idag men jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag läste bara det vi skulle använda oss av på grupptillfället efter föreläsningen (jag hade redan läst det en gång så jag behövde bara friska upp minnet lite). Första delen av föreläsningen var jag riktigt seg men sen vaknade jag till lite grann iaf. På grupparbetet var jag överraskande alert! Men väl hemma igen sen försvann all energi igen och det blev att plocka undan sovgrejerna som låg lite överallt och ikväll blev det att lägga sig i badet och kolla på "The prince and me" :) Jag har dessutom hunnit med att prata med både brorsan, pappa och mamma i tele under eftermiddagen/kvällen ^^ Dragit kryssningens händelsförlopp om och om igen känns det som :P

Men nu ska jag soooova!


//M.

*~* turning point *~*

Slutkörd

Känner mig totalt slutkörd efter kvällens Puls-bas pass,, jag tog ut mig alldeles för mycket känner jag. Mådde verkligen illa när jag kom hem förut, men delvis berodde det nog på att jag inte ätit på länge heller.. Blev att slänga i sig lite mackor och sen hoppa in i duschen.

Hade föreläsning imorse, vilket njutning det är att för en gång skull ha lite intressanta föreläsningar med en duktig föreläsare! Det är verkligen en bristvara på lärarprogramet känns det som. Men ibland får man guldklimparna och då gäller det att suga i sig medan man kan ^^ Det kan ju bero lite på att religion är ett intressant ämne också, men vår föreläsare är så himla härlig! Visst ibland kan han verka lite virrig, men han är väldigt klarsynt!

Tvättade lite grann när jag kom hem sen, hade inte så mycket eftersom jag tvättade en hel del i väster i helgen. Sedan tänkte jag plugga lite, men det blev bara några sidor lästa. Istället började jag prova outfits till kryssningen och utgången imorrnkväll! Det tog några timmar som vanligt xD Jag fattar inte att tiden kan flyga iväg så fort det handlar om kläder :P Men nu har jag iaf bestämt allt jag ska ha på mig förutom vad jag ska ha över klänningen samt vilken bikini jag ska ta med mig ^^

Jag hade tänkt packa klart allting ikväll och sen ägna hela morgondagen till att plugga och plocka fram lite sovgrejer till grabbarna, men får nog flytta över allt från sängen till soffan och ta det imorgon. Jag känner att jag behöver all sömn jag kan få inför helgen! Dessutom känner jag mig fortfarande lite lustig efter träningen :/



//M.

*~* Exhausted *~*
RSS 2.0