2-års helg :)

Andreas och jag har firat vår 2-års dag nu i helgen (080321<3). I fredags var vi på kniv & gaffel och åt :) till förrätt delade vi på vitlöksbröd och honungsglaserad kyckling, och till varmrätt åt vi timjanmarinerad lammytterfilé med grönsaks- och potatisgratäng :) Det var jättegott och det blev en riktigt lyckad kväll <3

Igår kom Eva och Ronny hit och fikade :) De tog med sig wienerbröd och ambrosiakaka så bjöd vi på kaffe och ballerinakakor ^^ Andreas och jag lagade sedan korvstroganoff, vilket blev riktigt gott :) Till efterrätt gjorde ja chokladpudding. På kvällen var vi på Meddo och solade, det var jätteskönt! Jag kommer knappt ihåg när jag solade senast, och det kändes lite uppmuntrande med värme med tanke på vintern som varit!

Idag var det istället mamma och brorsan som kom hit på fika ^^ De hade med sig hemmagjorda semlor :) Mamma hade dessutom köpt lite nya blommor till mig eftersom mina gamla torkade när jag hade långhelg senast =/ Vi fick också en ask med geléhjärtan eftersom det är vår två-årsdag idag :)

Det enda negativa med helgen var att Andreas va tvungnen att åka hem till sig igen =/ Hans parkeringstid gick ut vid 4 så då åkte han.. känns tomt direkt. Tog som vanligt inte många sekunder innan jag började sakna honom ^^

Nu blir det att läsa klart Bernt Gustavssons "Vad är kunskap" och sedan spendera lite tid framför tv/data om jag hinner :)


//M.

*~* Love is in the air *~*


Inför firandet av 2-års dagen :)

Härliga tider..

Var hemma hos mamma och pappa i helgen :) i fredags var jag nere hos Elin och hälsade på, Becka har ju blivit så stoor! Var där hela förmiddan och hjälpte med Rebecka så Elin fick lite annat gjort också :P

På eftermiddagen kom Andreas :) sedan stannade han till lördan. Kollade luften i däcken för att se om det var för lite i höger fram eftersom bilen drar så snett, men det va de inte :/ skit också ^^ Åkte till stinghult med resten av familjen och firade pappas kusin som fyllt år på kvällen. Blev massa god mat så blev illamående som vanligt.

På söndagen började ja rensa garderoben men kom bara halvvägs för sen fick brorsan hjälpa mig med datan som började krångla.


Nu på söndag har Andreas och jag varit tillsammmans två år :D  Älskar verkligen den pöjken ^^, <3 Ska fira med restaurangbesök på fredagkväll :)


//M.

*~* Love, love, love *~*
RSS 2.0