stress

Kom på att det var ett tag sen jag skrev nu.. Var sjuk hela förra veckan och spenderade därför tiden hos min kära mor och far som tog hand om mig så snällt ^^ Hade nån släng av magsjuka/influensa/början till magkatarr (?) Är sjukt stressad nu inför hemtentan nu tors-tors eftersom jag fortfarande inte hunnit läsa all littertur sen jag varit sjuk. Orkar iaf inte mer ikväll utan det får fortsättas imorrnbitti innan föreläsningen och efter...


//M.


*~* stressed out *~*

Lunching ^^

Dagen började mindre lyckat med att jag inte lyckades hitta nån parkering vid skolan utan fick åka runt till baksidan, skyndar in i key1 (där vi alltid brukar vara typ) och känner inte igen en enda jävel, så upptäcker ju då att vi inte alls ska vara där. Skyndar ut igen och tar upp kalendern: vallfarten! Jahopp, bara att småspringa för att försöka hinna dit i tid, hinner lagom in o sätta mig innan Suzanne drar igång föreläsningen...

Efteråt mötte jag upp Bea i key och lunchade typ 2 timmar :) Tiden flyger alltid iväg när vi ses ^^ Sen blev det att åka hem o städa och förbereda lite inför nästa veckas vfu, men vet fortfarande inte vad jag ska ge eleverna för uppgift när det gäller den beskrivande texten =/

Hämtade iaf upp Bea sen och så åkte vi och tränade Aerobic :) Känns att man haft lite uppehåll nu ett tag ^^ Jobbigt, men skitkul ;) Nu ska jag ta och försöka sova snart, om jag bara lyckas reda ut tankarna lite först...//M.

*~* struggling *~*

Kinect!

Gårdagen spenderades hos min gamla fadder Erik vilket var väldigt trevligt :) Vi körde kinect, vilket var första gången för mig, men shit va kul det var! och ansträngande xD Men det räcker nog med ganska små doser för att jag ska bli nöjd, skulle nog tröttna rätt snart om jag körde det för ofta. Men nån gång ibland kör jag det gärna igen :)

Mötte upp Linda o Britt-Marie utanför Ikea för att hämta kryddorna mamma beställt via Linda. Var jättelänge sedan jag träffade någon av dem så det var trevligt det med :)

På kvällen blev det att läsa lite kurslitteratur och förbereda inför dagens grupparbete i skolan. Skulle svara på massa instuderingsfrågor innan seminariet. Kändes som om det blev lite klarare efter Lisbeths genomgång på seminariet så det känns ju bra :)

Efteråt blev det att "skynda" hem för att tvätta, gick dock inte så fort eftersom jag stod kvar o pratade med Emma ett tag :P Hann iaf tvätta allting, men det var mycket som inte hann torka, vilka därför hänger lite överallt i lägenheten istället ^^ Men nu är det nog dags att sova iaf...//M.

*~* I'm damn tired *~*

RSS 2.0