Just feel like screaming!

kommer aldrig lära mig allt jag måste till imorrn. Har stort grammatikprov i engelska och svenskaredovisning. Sedan på fredag har jag religionsprov som jag inte ens har hunnit börja titta på än :/ Har skrivit klart vad jag ska säga på svenskan, men har inte hunnit träna in det nånting än så det lär blir att läsa innantill typ, vilket monica knappast lär uppskatta. Engelskan har jag hunnit göra 5 sidor övningar av 24, så det känns itne heller speciellt lyckat. Lär få sitta halva natten med det här.

Men en POSITIV sak med dagen är att min bok har kommit! :D Yippie ;D Känns knappt verkligt ^^ Efter allt slit och all tid som jag har lagt ner på den har jag den äntligen i handen.Och den ser bättre ut än vad jag hade förväntat mig, så jag är jättenöjd, verkligen! Nu måste jag bara veta exakt hur många jag ska beställa innan jag kontaktar Vitterleken igen.


Saknar dock min älskling, som vanligt ^^ Börjar känna mig starkare igen,, words can't bring me down, no more!//M.


*~* Mannen i mitt liv *~*

Plugg + bok

nu är lugnet över.. massor med prov, redovisningar och inlämningar framöver just nu. Känns ganska panikartat med stora projektredovisningen. Har typ ingen aning om vad jag ska säga, och ändå ska jag redovisa om det redan på torsdag på svenskalektionen, som träning.

Fick åtminstone ett mail ifrån vitterleken idag om att min provbok var klar nu :D så hoppas den hinner komma innan torsdag så att jag kan ha med den på redovisningen. Om boken inte ser bra ut får jag nog panik, har verkligen sett fram emot att få den, men vill verkligen inte hålla på mer med den och göra om den. Jag vill att den ska vara perfekt så jag bara har att skicka ett mail med hur många exemplar jag vill ha och sedan vänta tills jag har fått dem så att jag kan dela ut dem till de som har förbeställt. Har ännu inte så stor koll på vilka som ska ha böcker, eller jo vissa, men sen är det många som jag har tänkt fråga men glömt bort. Tror det blir lättare nu när jag får hem provboken också så att jag har något att visa upp.

Nu är det bara att kämpa på med skolan så att jag inte hamnar efter. Vill ha allting klart i god tid så att inte allting kommer på en gång, men så blir det aldrig :/  Sedan börjar det närma sig sommarjobbstider också. Har sökt några nu men vet inte riktigt vilket ja helst vill ha ifall jag får ja på flera :( finns olika för-och nackdelar med allt. Vill ju kunna umgås lite med pöjken också ju.//M.

*~* Wanna be with you *~*

Kärlek

saknar dig så det är inte klokt.. alla säger att känslorna avtar efter första tiden, men det håller jag inte med om. Visst var det ju nåt speciellt då i början. Men jag älskar dig bara ännu mer nu. Visst, allt är inte perfekt mellan oss, men det är det väl inte mellan några? Bara man tycker om varandra och gör sitt bästa kan man inte göra mer. Och trots alla fel och brister skulle jag inte vilja vara utan vårat förhållande. Snart har det gått ett år (080321), tiden har gått så himla fort, samtidigt som det känns som om vi alltid varit tillsammans. För mig finns verkligen ingen annan än dig. Den dagen du lämnar mig vet jag inte vad jag gör, för jag lär aldrig lämna dig.


*~* be my valentine? ;) *~*

nudlar

sitter hemma och har ätit lite nudlar ^^ var evigheter sen jag åt det nu, så det var rätt gott. Snart bär det av till skolan igen nu då. Ska gå på matteverkstan hade jag tänkt. Räkna lite vg-uppgifter som ja inte hunnit räkna på lektionerna. Hade varit skönt med en lektion till i veckan. Pratar med andreas på msn med, men är nog dags att slita mig nu. Måste ringa mamma en snabbis innan jag går också medan jag kommer ihåg det.


*~* no dreams *~*

Australia :D

Åkte in till stan med Sara idag :) kollade på Australia :D den var jättebra, kändes inte alls lång trots att den var 2 h o 45 min. Den hade en så pass bra handling och så var den så sorglig, tjöt flera gånger ju ^^ Filmen var i alla fall helt klart värd att ses! Härligt att snacka umgås lite mer också :) Vi satt över en timme uppe på kupolen och pratade med varsin milkshake och kaka, precis så som det ska va :P En helt klart lyckad dag! Det roligaste med kvällen var nog att Sara och jag lyckades missta oss så mycket på tiden xD Vi fick för oss att bion skulle sluta klockan halv tio, men det var ju halv nio den slutade ^^ snacka om att vi skratta åt det efteråt, vi fattar inte hur vi kunde tänka så fel :P

Nu är det bara att vänta på att det ska bli helg så ja får träffa min underbara pojke igen. Ibland förstår jag mig verkligen inte på dig, men jag älskar dig ändå <3


//M.

*~* älsklng vill vara i din famn *~*

=´/

Ibland förstår jag mig verkligen inte på dig...


*~* all messed up inside *~*

bergochdalbana

Ibland är livet verkligen en bergochdalbana. I ena stunden är allt perfekt, och i nästa tror man knappt att livet kan bli värre. Jag har haft båda scenarierna den senaste tiden. Inte direkt det bästa jag varit med om. Det är svårt att förstå hur man kan vara så fullkomligt lycklig i ena stunden, för att sedan i nästa se hela ens liv falla sönder, på bara några minuter. Har aldrig varit så rädd och ledsen i hela mitt liv. Det var till och med värre än att få reda på att morfar hade gått bort, och det säger en hel del. Kunde inte andas och trodde att jag skulle spy. Jag såg framför mig hur mitt liv bara försvann utan att jag kunde göra någonting åt det. Jag trodde först att det var slutet. Men det var det inte, vilket jag är väldigt glad för. Visst känns allting annorlunda nu, och jag är mer överkänslig än innan, men på samma gång känns det bra att veta sanningen. Vet inte hur framtiden kommer att se ut, får helt enkelt ta en dag i taget. vågar inte längre drömma...*~* det värsta och det bästa som har hänt mig *~*
RSS 2.0