Plugg!!!

Hade muntlig redovisning om Heavens Gate idag med Ellen. Gick väl sådär. Ingen av oss kände oss vidare säkra, fumla bort oss lite :P Men det gick ändå hyffsat, speciellt med tanke på att vi var i Gradängen, hatar verkligen att redovisa i där!!!

Nu känner jag mig skapligt stressad,, ludvig och Sara var här förut så vi kunde hjälpas åt att plugga inför filosofiprovet imorrn. Kommer gå skit! Sedan efter det ska jag ha betygsamtal om projektet, känns inge positivt det heller =/

Sen på onsdag har jag omprov på naturkunskapsprovet :S har inte hunnit plugga nåntng så är rädd att de inte kommer att bli någon förbättring :/ tur att jag bara ska göra VG-MVG delen den här gången iaf eftersom jag redan klarat G-delen, annars hade ja nog inte klarat den delen ens..

Samtidigt ska naturprojektet vara klart veckan efter lovet, och då åker vi ju till tyskland så hon ville att vi skulle skicka in det innan helst :S och så har vi börjat med projekten i psykologin också, så känner att ja behöver komma igång där också :( känns som om det är hur mycket som helst just nu!!!



//M.

*~* I see your true colors *~*

Books :D

Idag var jag och hämtade ut mina böcker :D Äntligen! Känns så himla skönt att allt är klart. Nu ska ja bara sortera upp dem och se till att alla får sina böcker och samla in pengarna. Enda kruxet är att det saknas en bok, men som tur var beställde jag ju några extra. Ska skriva ihop någon typ av lista där jag håller koll på vilka som har fått böcker och vilka som har betalat och så vidare så att det inte blir några fel.

Kollade på film med emme förut efter skolan och sen åt ja lite snabbt innan ja gick tillbaka till matteverkstan, gick det helt själv ;D visst var ja duktig ^^ Nävars, men de va skönt att vi bara var tre stycken där så att man fick hjälp direkt med alla småfel som dök upp. Det är så jobbigt när man måste vänta kanske tio minuter bara för att fråga om en småsak annars på mattelektionerna.

Längtar till imorrn då Andreas kommer hit :) Alltid lika skönt när man äntligen ses igen, även om det bara går en vecka emellan. Allt känns så fel när vi inte är tillsammans. Vet inte varför. Önskar att det alltid vore lika bra som när ja ligger där i hans famn.


//M.

*~* wanna be with you *~*

Kussepower <3

Är i oskarshamn hos min älskade kusinvitamin nu :) Igår kväll blev det en hel del prat påväg till och från  bussen. Åkte in till stan och åt på restaurant med några av hennes tjejkompisar, vilket resulterade i en riktigt trevlig kväll :) Kom jättebra överens med de andra och samtalen flöt på i en strid ström ^^ Jag åt fläskfilé med bearnaisesås och pomme, beställde potatisgratäng, men den hade de inte igår :S konstigt tyckte vi men men.. sen senare på kvällen beställde vi in lite efterrätt, ja tog friterad annanas och vanilgglass, men de blev för mäktigt så lyckade bara pressa i mig en av ringarna (som för övrigt såg ut precis som donuts).

Min förkylning blir dessvärre bara värre och värre.  Är ju meningen att ja ska stanna hos Andreas imorrn på hemvägen, men får väl se hur det blir med det nu :( Vill ju dit självklart, men vill ju inte smitta ner honom ju =/ men låter honom avgöra hur det blir :) Har sagt det att ja förstår om han inte vill bli sjuk ^^ men ja vill ju ändå träffa han :P blir galen av längtan!

Hoppas på att ja blir bättre till imorrn! Annars blir det inget kul att köra hem kan jag lova, som jag känner mig just nu vet ja inte om jag skulle klara av det :( känner mig totalt slut, snyter mig var 5:e minut, nyser var  tionde och har ont i magen och mår illa + känner mig febrig.. nej usch nu känns de som om ja bara klagar och det tycker vi inte om ^^ men men, mår inte bra iaf och hoppas på att det bli bättre till imorrn så att ja kan träffa älsklingen :)


//M.

*~* Vill vila i din famn *~*

Förkyld

Är dyngförkyld! känns inte alls bra :/ och så ska jag ju åka till nina i helgen, känns inte sådär jättebra tajmat men men,, inget o göra nåt åt nu. Kommer att kännas konstigt utan älsklingen i helgen, men ska dit på söndakväll i alla fall och stanna till måndan :) Klarar mig inte helt utan honom en helg ^^ och så var han ju här i tisdags och sov kvar till onsdan :) Det var mysigt ;) tända ljus i hela lägenheten och god mat :) men framförallt gott sällskap ;) Alltid lika glad att träffa pojken min ^^


//M.

*~* längtar till din famn *~*

Thoughts

Sitter framför tv:n och har tråkigt. Borde börja plugga naturkunskap till på torsdag (skitstort prov) men jag orkar verkligen inte. Känner mig hängig och dan, vill bara ligga och slöa framför en film med älsklingen, men det går ju inte. Jag känner inte för att kolla på film själv så det får väl bli att försöka plugga lite snart i alla fall. Men känns inte som om någonting kommer att fastna.

Vill bara att det ska bli helg så att ja slipper skolan ^^ Ska åka ner till Nina på fredag och stanna där hela helgen :) enda minuset är ju då att ja inte får vara med Andreas =/ men ska förhoppningsvis sova där på söndag efter att jag har kommit hem från Nina. Har studiedag på måndag så ifall Andreas inte har något emot det stannar jag nog kvar där resten av dagen ;)

Diskuterade boende med Andreas i helgen, planen är nog att jag ska flytta dit efter sommaren :) Skulle vara så himla skönt ! största minuset är bara resandet till linköping varje dag =/ Får hoppas på få och lite längre lektioner istället men men. Pluset att få träffa Andreas varje dag väger upp det <3 Vill inte leva utan honom :) <3



//M.

*~* Älska varandra, men gör icke kärleken till en boja. Låt den hellre vara ett rörligt hav mellan era själars stränder *~*

Projektredovisning

Hade projektredovisning idag.. igårkväll/inatt hade ja spränghuvudvärk och feber samt mådde illa så det bådade inte direkt gott inför idag. Har inte sovit många timmar inatt kan jag lova. imorse när ja vakna hade ja fortfarande lite feber och ont i huvet och kände mig yr, men efter en dusch och ipren mådde ja lite bättre så ja gick till skolan i alla fall för att kunna göra min redovisning. Under dagen har ja börjat må bättre så nu känns de inte så illa.

Vill att det ska bli helg så ja kan åka till Andreas. Ska till tandläkarn med på freda, och på jobbintervju på turistbyrån, men ska nog tacka nej dit sen när ja fått smultronjobbet, om ja nu får det men de hoppas ja iaf.

Har kört gitarhero och dancing stage med sara o maria nu xD Go girls ;) haha men ska tillbaka till skolan på utvärdering av projektredovisnignarna.



//M.

*~* Jag tycker om dig för att du är vacker, men jag älskar dig för att du är du *~*

Underbar helg :)

Är tillbaka i lägenheten nu efter en underbar helg med älsklingen. Allting kändes så bra, bättre än på länge. Det är alla små detaljer som gör skillnad; en kyss då och då, ett vänligt ord och omtanke. Man tänker inte alltid på hur stor skillnad de där små sakerna kan göra. För mig gör de i alla fall väldigt stor skillnad. En kyss och ett vänligt ord kan jag leva länge på.

Älskar dig Andreas <3



//M.


*~* All eld slocknar, om man inte håller den vid liv *~*
RSS 2.0