Glädje

I måndags blev det mest en slappardag istället för fixardag.. men packade iaf det mesta som skulle med till lägenheten. Det blev så mycket att jag fick byta bil med mamma för att få plats ^^ Speciellt med tanke på att jag dessutom skulle ha med mig en stor spegel till Malinda som hon fick av oss.

I tisdags åkte jag ju då äntligen in till "lillasyster" Malinda. Har haft ganska rejält dåligt samvete över att jag inte kunnat åka in och hälsa på henne i nya lägenheten tidigare. Nu blev det iaf en rejäl pratstund då vi hann uppdatera varandra rätt bra. Får försöka få det att bli lite tätare med besöken framöver.

På kvällen sen åkte jag vidare till Linköping och tömde bilen innan jag åkte ner och hämtade Emma vid tåget. Hon hade ju då så mycket packning att jag fick gå på tåget och hjälpa henne av ;) Sen åkte vi hem till henne och bokade lite utflykter till vår Cypernresa! :D Som jag har längtat, både efter att få träffa henne igen och komma iväg till utlandet igen.

Idag var vi nere på stan och lunchade med Marie :) Det var också en höjdpunkt att träffa henne igen efter hela sommaren. Vi åt pastasallad och satt kvar o pratade skit i några timmar sen med innan vi väl kom därifrån. Blev ett besök till apoteket och forex med innan det blev bussen hem.

Jag har hållit på och packat hela kvällen för att för en gång skull ha allting klart i förväg så man inte står där timmarna innan man ska åka och stressar för att försöka hinna få med allt som behövs.

Men men.. som sagt är det många glädjeämnen just nu! Fulländat hade det varit om jag inte hade behövt gå och lägga mig själv också. Somnar mycket lättare i hjärtats famn :)


//M.

*~* Ta vara på varje liten stund av lycka *~*

Båtövernattning, Bilvaxning & 80's live

Dags för lite uppdatering igen. I måndags hämtade Sabina mfl upp mig och Lucas med båt i Klintemåla. Sabina, Anna, Markus, Jonas o Mikis hade redan legat ute med båtarna några dagar och på mina lediga dagar åkte jag ner och gjorde dem sällskap. De hämtade oss med Jonsas motorbåt så åkte vi ut till ön där segelbåten låg förtöjd. Sedan spenderade vi dagen där. Vi började med att äta lite frukost (andra frukosten för mig och Lucas). På dagen åt vi lite pastasallad med kassler. Framåt kvällen gjorde vi upp en brasa för att få upp värmen lite. Det var rätt ruggigt och småregnade i omgångar coh sedan var det jättefint i nästa. På kvällen grillade vi kött och bacon, det var riktigt gott! Till det åt vi ugnsstekt potatis och bearnaisesås :) Efter det packade vi snabbt ihop allt vi hade på berget eftersom det börjat blåsa upp och vinden bytte riktning så vi vågade inte ligga kvar inför natten. Det blev lite smått kaosartat innan vi kommit iväg, tagit oss till ett nytt ställe och förtöjt oss igen. Jag var väldigt glad när vi väl satt fast vid land igen! Jag är ju lite smånojig när det gäller vatten (för att uttrycka det milt!). Drack lite kaffe och sedan var det dags att sova. Jag sov som en stock hela natten igenom tills jag vaknade tidigt på morgonen! I vanliga fall kan jag ju aldrig sova borta (och knappt hemma heller för den delen), men till havs sov jag bättre än jag gjort på länge. Dessvärre var jag ju tvungen att åka hem på tisdagen eftersom jag skulle jobba på eftermiddagen. Jonsa o Mikis skjutsade in mig till Klintemåla eftersom de ändå skulle fortsätta hem med båten sen. Lucas stannade kvar några dagar med de andra. Jag vrålkörde tillbaka till lägenheten och slängde mig i duschen för att få ut röklukten ur håret. Har nog aldrig duschat så fort! Slängde på mig kläderna innan jag ens torkat ordentlgit och utan att borsta håret eller nåt för att försöka hinna till jobbet i tid. Ringde på vägen dit och sa att jag nog skulle bli lite sen, men jag hann precis! Kvällen följdes av åska och strömavbrott lite då och då.

Resten av dagarna på jobbet flöt på som vanligt. I torsdags tittade jag till hästarna som jag var djurvakt till och på kvällen följde jag med mamma till hundklubben. Körde lite rallylydnad och hoppade lite hinder med Magdas hund medan hon städade toan ;) Sedan var det möte inför Bia beds cupen den 1-2 sept. Jag ska ju inte vara med och hjälpa till eftersom det är loftahammarsutställning den helgen, men var med på mötet ändå. Hjälpte till att skriva ihop en inbjudan på datan till övriga hundklubbar i närområdet senare på kvällen.

I fredags tvättade jag bilen och Lucas kom hit. Städade ur den invändigt och sen ställde vi in den i maskinhallen så den fick torka till lördagen. Vi grillade och drack några glas vin på altanen med familjen på kvällen. Lagom trött när vi kröp i säng. Hela lördagen gick åt till att vaxa och fixa med bilen tills vi fick snabba oss på att göra oss iordning för 80's live på Grännäsparken på kvällen. Det var trevligt även om medelåldern var ett antal år högre än vår. Det var brorsan, Lucas, Jag, David o Markus som åkte. Jag åkte hem med brorsan när artisterna var färdiga (Pernilla Wahlgren, Tommy Nilsson, Attack, och Tone nånting). Lucas stannade kvar med grabbarna tills det var slut och fick skjuts hit av Markus syster. Jag hade inte fått plats i bilen så jag var ju tvungen att åka hem med brorsan. Men lika bra det så fick Lucas lite egentid med de andra :P

Idag har jag bara slappat och tagit det lugnt hela dagen. Lucas åkte hem strax före fikat. Mamma och jag gick runt sågen med Zookie och blev bjudna på fika i trädgården hos Inger och Anders :) Mysigt och gott! Mamma bjöd in Inger till ljuspartyt på onsdag. Jag borde ha städat lite här hemma idag, men har inte blivit av. Hade först planerat att åka till Malinda imorrn men det blir på tisdag istället så jag får se till och göra lite nytta imorgon istället!
 
Nu blir det nog sängen,,, om jag inte blir fast framför The Bourne Identity tills den är slut...
 
//M.

Sista dagen

Idag var sista dagen på Kårtorp för mig, antagligen för alltid! Men det är ju svårt att veta. Det känns faktiskt riktigt skönt att få vara ledig två veckor innan skolan drar igång nu, speciellt när det väntar en resa till Cypern med finaste Emma! Dock kommer det att kännas lustigt att inte träffa mina fina brudar mer nu, man blir rätt sammansvetsade av att jobba så tätt inpå varandra hela sommaren, vissa mer än andra. Får se hur mycket man kommer träffa dem framöver. För det mesta blir det typ ingenting i slutändan, men i år får vi väl bättra oss lite med det om det går!
 
Nu blir det att slänga i sig lite mat för att sedan åka och titta till lite djur som jag har hand om några dagar för att kanske följa med mamma på rallylydnad och möte inför biabeddscupen också.
 
//M.
RSS 2.0