Sommar

Har varit underbara veckor med älsklingen  =) har bara varit i sörping medans ja jobbat, resten har jag varit hos Han <3 speciellt härlgit nu när det är så fint väder^^ vi var ute på sjön igår o badade lite, det var jätteskönt =) ska till älsk imorrn igen efter jobbet.. sista dagarna innan han börjar jobba igen :/ tråkigt,, men jag får iaf tid till att plugga körkortsteorin :/ har ju bokat tid nu, men har typ hunnit glömma bort allt sen vi lästet i skolan i våras xD men det går nog snart att lära in igen. Just nu önskar jag bara att jag var i älsklingens famn =/ sitter och pratar med honom i telefon, vilket bara får mig att sakna honom ännu mer. tycker att tiden kan gå snabbt tills imorrn kväll, och sedan långsamt till söndakvällen ^^ Nä nu ska ja nog gå och lägga mig snart iaf, så ja orkar jobba imorrn :P o träffa älsklingen såklart <3//M.

*~* Det finns ingen som du *~*

Älskar dig <3

Hatar att jag jobbar när du har semester =/ Men kan ju i alla fall ses så fort ja är ledig :) helt underbart att vara med dig älskling <3 Längtar alltid efter att få vara i din famn :)//M.

*~* I'm yours *~*

Saknar dig Andreas <3

åkte hem till väster idag efter att ja slutat jobba, pratade med älsk i telefon :) ringde till elin förut så ska ringa henne direkt när ja vaknar imorrn så skulle vi ses sen ^^ i måndags blev det stan med mamma och pappa. Det var meningen att jag skulle träffa Michaela men hon mådde inte bra så vi får ta det en annan dag istället. blev lite kläder på rean :D gillar mina inköp skarpt. Nu är ja skapligt trött så jag ska gå och lägga mig. Det är svårt att somna utan att känna värmen från din kropp och veta att du finns där bredvid mig. Det är så tomt...


Saknar  min älskling! <3


//M.

*~* vill sova vid din sida *~*
RSS 2.0