Bergochdalbana

Allt går verkligen upp och ner som i en bergochdalbana.. ibland är allt frid och fröjd, och ibland inte.. Vet inte riktigt hur jag ska reagera.

På tal om berg och dalbanor ska ja till liseberg på torsda, lite trist att  vara borta valborg förstås =/ Men emme har tjatat nu sedan ettan så det var väl dags. Sista året nu innan man slutar så det känns väl ändå rätt okej. Det kommer fler valborgsmässoaftonar ^^ Sara och jag ska nog smita iväg på stan ett tag också, eftersom ja inte är något för karuseller känns de lite trist att gå där hela dagen ju..

Köpte 50års present till Karin idag också när mamma och jag var inne i stan, men vet fortfarande inte vad jag ska köpa till julia ^^. Tog min sista vaccinationsspruta då också. Mamma skulle ha tagit sin första, men fick inte eftersom hon äter penicilin för halsflussen fortfarande. Käkade thaimat efteråt, jättegott! :)

Åkte hem sen och packade upp de ja köpt, blev inte mycke men lite blev det allt. Håller på och går in balskorna för fullt med nu om kvällarna, än så länge är de inte allt för sköna om man säger så ^^ Känner lite i armen nu efter sprutan med, men inte lika mycket som förra gången i alla fall :)  Värker mest om man går emot den, eller håller armen högt. Men men, hoppas de går över snabbt.//M.

*~* beautiful disaster *~*

Hope

Konstigt hur fort allt kan förändras... men nu känns det i alla fall skapligt igen. Hoppas att det bara blir bättre från och med nu..


//M.

*~* Du finns i mina tankar *~*

:'(

tears are falling from my eyes...

Tyskland

Var i Tyskland förra veckan me tyskaklassen.. Orkar inte ta en massa om det nu, men det var i alla fall en lyckad resa :) Härligt folk och trevliga ställen att besöka. Sachsen hausen var väl då mindre trevligt, men ändå intressant att se. Kändes lite obehagligt. Var i alla fall på lite museeum och grejer med. Sara, Vicki, Gurra, Lucas o jag åkte upp i tv-tornet sista kvällen och tog oss varsin dryck ^^ Härlig utsikt därifrån kan jag lova, men blev inga bra kort eftersom det var så mörkt dessvärre. Träffade Olga, som var utbytesstudent här ett halvår, och två av hennes ´kompisar vilket var kul. Blev att träna lite mer tyska då ^^ Åt på kinarestaurang, som var jättegott :) Men aa, för bilder se bilddagboken.. GeminiAngel//M.


*~* sad but true *~*

Svårt..

Varför ska allt vara så svårt och komplicerat för? Vet inte vad jag ska säga, vet inte vad jag ska göra, vet inte hur ja ska reagera. Allt är bara ett virrvarr av tankar just nu.Varför kan det inte bara räcka med kärlek =/ Tur att man har vänner som stället upp i alla fall, ni vet vilka ni är <3


//M.

*~* Only hope*~*

RSS 2.0