Lugn och ro

Den här helgen bestämde jag mig för att stanna kvar i lägenheten istället för att åka hem till föräldrarna, som jag gjort de flesta helgerna nu annars. Det är så himla skönt att bara vara själv ibland när man omges av en massa ungar dagarna i ända annars. Nackdelen är att det inte finns typ några tvättider i tvättstugan om man inte bokar ungefär tre veckor i förväg. Så därför har jag åkt hem nästan varje helg och tvättat istället. 

Idag ska jag spendera dagen med min gamla fadder. Ska passa på och låna deras tvättmaskin en snabbis först med och sedan ska vi bära in mina trädgårdsmöbler. Resten av dagen kommer bestå av chill i soffan med lite filmer och så någon form av matlagning.

Eftersom det är hyfsat välstädat i lägenheten just nu tänkte jag försöka uppdatera med lite nya bilder på hur inredningen ser ut för tillfället med lite nya möbler och dylikt sen, men det återstår att se. 

//M. Besviken

En del människor förstår jag mig helt enkelt inte på... Hur kan man hålla på och ragga på andra när man har flickvän/pojkvän (eller till och med är förlovad!)? Antingen har man väl en konstig syn på vad det innebär att vara i ett förhållande eller så är det något som inte står rätt till i förhållandet i sig. Oavsett, håll dig till din partner eller gör slut! Är så trött på detta!!! :( 


//M. 

Livet som lärare

Kom på att det var ett tag sen jag var inne här nu. Men läser man rubriken "livet som lärare" kan man kanske lista ut varför det var typ två månader sedan sist...

Jag jobbar i princip varje vaken stund med att planera, förbereda, följa upp, och nu närmaste dagarna bedöma! Det har dessutom blivit en hel del föräldrakontakter av olika slag som tagit mycket tid. Nu väntar sista föräldramötet för i höst nästa vecka (eftersom jag är i alla klasser har jag varit med på alla föräldramöten) och därefter drar utvecklingssamtalen i ena klassen igång där jag ska vara delaktig under de tre kvällar då vi har elevledda samtal. 

Eftersom mina tankar kretsar mest kring jobbet och jag med tanke på mitt yrke har tystnadsplikt och inte vill råka försäga mig har jag undvikit att gå in här och skriva då det varit mycket känslor och laddade situationer såhär i början av yrkeslivet. Kanske tittar jag in lite oftare nu framöver ;)

//M. 

Såhär såg större delen av mitt "höstlov" ut:


RSS 2.0