Klubbmästare

Litet kollage med rosetten jag och Zookie vann på klubbtävlingen i Rally förra året samt vandringspriset och rosetten vi vann som klubbmästare ;) Det lär ju aldrig hända igen iaf ^^

//M.

Maria's hus & Eva's café

Idag var planen att bara ta det lugnt hemma men så behövde jag ner en sväng till Apoteket och då bestämde vi oss för att åka en sväng till Holmbo. Först tittade vi in på gofika hos Eva på Evas café. Det blev köttbullemackor, lakritsmuffins, hallon- och nötkaka samt kaffe :) sedan fortsatte vi in på Marias hus för lite prylshopping! Där kan jag gå runt en hel dag och titta på alla fina saker. Idag hade vi dock bara en timme på oss innan hon stängde så det blev en snabbtitt. Träffade dessutom fina Jessica där så en del av tiden gick ju åt till att prata skit med förstås ;)

Nu ikväll verkar det bli lugnt. Känner för att vara social, men är inte direkt festsugen så det blir väl att slappa i soffan med familjen bara. Får se vad som händer.

//M.

Nu tar jag helg

Imorse var det riktigt segt att ta sig ur sängen. Men upp kom jag till slut och in i duschen. Sedan blev det frukost och så tog jag tag i gårdagens disk innan jag åkte till Emma för ytterligare en heldag med examensarbetet. Klockan hann bli sex innan jag tillslut begav mig hem till Väster. Nu väntar vi spänt på måndagens respons från vår handledare. Vi är lite osäkra på huruvida vi gjort rätt i bakgrundsdelen så vi får se vad hon säger. Hoppas på klartecken så vi kan köra på med resultat och diskussion.

Ikväll väntade ugnsstekta rotfrukter, bearnaisesås och grillspett på mig :) Dessvärre hade resten av familjen redan hunnit äta eftersom jag blev så sen. Gott var det iaf! Resten av kvällen har jag slappat i soffan framför Let's dance med mamma o pappa. Snart väntar dock sängen känner jag. Jag ser fram emot lite sovmorgon så jag hoppas jag inte vaknar/blir väckt före nio åtminstone.

//M.

Examensarbete hela dagen lång

Den här veckan har varit fullsmockad med examensarbete. Som jag nämnde i förra inlägget färgkodade jag mina transkriberingar hela måndagen, i tisdags satt vi här och skrev fram till kl 17 då vi var på ngn söka jobb-föreläsning med lärarnas riksförbund. Onsdag (igår med andra ord) satt vi i skolan fram till 13 då det var föreläsning om opponeringen. Sedan begav vi oss till gymmet för en redig genomkörare trots att vi båda var väldigt opepp. Sen åkte jag och handlade och upptäckte då en stor spricka i framrutan, inte okej alltså!

Försökte läsa lite om skolans skyldigheter kring elever i behov av särskilt stöd på kvällen sen, men var så trött att jag nästan somnade framför Grey's. Idag har vi suttit från 9.30 imorse till cirka 21 ikväll bortsett från ett fika- och lunchbreak. Skjutsade hem Emma och sen packade jag väskan för en helg i Väster eftersom jag åker direkt ifrån henne imorrn. Blir nog en lugn helg då jag inte har något alls inplanerat, vilket känns rätt skönt samtidigt som jag känner för att va lite social med. Får väl se vad som sker. Nu är det iaf sängen som gäller. Disken får allt vänta till imorrnbitti!

//M.

Kvällsmys

I fredags sen då så åkte jag ju till Erik på kvällen och lagade lite mat (fläskpannkaka) och kollade på film (Hulken) samt snackade om allt möjligt och som vanligt rusade tiden iväg och plötsligt var klockan närmre 2. Då var det bara att strosa ut till bilen och bege sig hemåt för några timmars sömn.
 
På lördagen sen så ringde familjen och meddelade att de var på väg till Linköping för lite shopping så det var bara att dissa pluggplanerna och slänga i sig lite frukost och fixa iordning sig för en dag på stan (Tornby). Mötte upp de andra på Bauhaus som öppnat och köpte lite lasyr till trädgårdsmöblerna (som jag sedan ägnade söndagen till att måla). Efter det åkte vi till Ikano och käkade buffé på Chili :) Det blev även att fynda en hel del på HM som hade massa rea samt tio procent på ordinarie sortiment.
 
 
Sedan var det dags att skynda hem för att göra sig iordning inför kvällen! Först blev det förfest hos Helena och sedan begav vi oss till Ryd för mellanfest och sedan vidare på Eftersläpp i Kårallen ;) Dansa loss tills det var dags att bege sig hemåt (med en lite omväg till Helena för att lämpa av lånad cykel och sen taxi därifrån). Kvällen bjöd på en hel del roliga minnen men även tråkiga som jag inte tänker gå in på här.
 
 
Söndagen vaknade jag hyfsat tidigt (med tanke på att jag kommit i säng strax efter fyra) och var inte det minsta bakis! Så jag åt årets första frukost på uteplatsen eftersom brorsan och pappa bar upp trädgårdsmöblerna åt mig i lördags. Sedan bestämde jag mig för att passa på att måla trädgårdsmöblerna eftersom det var så fint väder. Så det ägnade jag mestadels av dagen åt.
 
 
Idag har jag pluggat hela dagen. Suttit och färgkodat alla transkriberingar och de två artiklarna jag hade utskrivna. Skulle ha träffat Emma och snackat ihop oss lite men klockan sprang iväg innan vi började bli klara så vi sköt på det till imorrnbitti istället. Nu ikväll tog jag mig ett bad, tände upp ljus, hällde upp lite portvin från Cypern, åt mörk choklad och läste en bra bok.. Vardagslyx på hög nivå :) Nu ska jag krypa ner i sängen istället och fortsätta läsandet där en liten stund innan jag släpper in John Blund.
 
 
//M.



 

DÖMD

Igår kom Emma hit igen så läste vi igenom varandras transkriberingar och letade vetenskapliga artiklar om forskning kring hjälpmedel och strategier för elever med dyslexi... dock är det svårt att hitta något :/ Strax före fyra begav vi oss iaf till universitetet och skrev ut det vi hittat hittills och sedan hade vi ett kort möte med vår handledare där vi gick igenom det vi skickat innan i onsdags. Som tur var hade hon inte mycker kritik att ge utan det mesta såg bra ut :) Det var bara någon mening som var svår att förstå och att vi skulle flytta något stycke till ett annat avsnitt i princip. Sedan begav vi oss hem till Emma efter att hennes broder mött upp oss på LiU. Jag lämnade av madrass och lite sovgrejer inför natten och därfter åkte jag hem och gjorde mig redo för kvällens kravall - DÖMD! Sydde på sista märket och limmade på några gamla som jag glömt bort. Det blev sedan att möta upp Emma och Johan i Ryd för att dra till förfest med hans gamla kursare från KTH. Vi var sedan runt på 4 (?) olika förfester innan vi tillslut hamnade på kravallen. Det var en lyckad kväll med mycket dansande och trevligt sällskap :) Efteråt följde jag med hem till Emma och sov där. Idag skjutsade Erik hem mig så jag kunde duscha och ladda telefonen och lite så ska jag ta bilen bort dit alldeles strax (egentligen hade jag tänkt åka för 5 min sen ^^) och hämta upp madrassen hos Emma med på vägen. Så ikväll väntar en lugn kväll framför massa filmer och sedan hem och sova ut ordentligt för att orka med morgondagens eftersläpp ;)
 
 
//M.

Min livs sista tenta?!

Glömde ju helt bort att skriva att jag fått godkänt på hemtentan! Det fanns en hel del saker jag kunde utvecklat och skrivit bättre, men just nu kunde jag inte ha brytt mig mindre. Jag har gjort min absolut sista tenta (åtminstone nu på lärarprogrammet) och det känns helt underbart! Nu är det bara det här jäkla examensarbetet som står emellan mig och min examen, så Bring it on! ;)

//M.

Första utkastet

I tisdags kom Emma hit på morgonen och så satte vi igång att börja skriva på vårt examensarbete. Vi jobbade på hela dagen med kortare avbrott för att gå till affären/ fika/ laga mat och lite serietittande. Emma stannade kvar över natten så vi kunde komma igång direkt igen på morgonen. Det blev dock sena kvällen innan vi tillslut somnade ^^ Det är ju mycket trevligare att ligga och prata... trots att stor del av samtalet rörde examensarbetet! Idag skrev vi klart metoddelen samt inledning, syfte och frågeställningar och skickade iväg det till vår handledare. Sedan ska vi dit imorgon eftermiddag och hämta det igen och diskutera eventuella synpunkter hon har på det. Jag hoppas bara på att det inte blir allt för mycket kritik utan att vi kan justera lite snabbt och fortsätta framåt. Det värsta vore ifall vi tvingades skriva om allt eller något.
 
Efter att vi skickat iväg utkastet så åkte vi bort till systemet och köpte på oss lite törstsläckare inför morgondagens kravall och lördagens eftersläpp, och även lite inför valborg så småningom ^^ Sedan skjutsade jag hem Emma och jag bytte om för en långpromenad,, dock blåste det mer än vad jag räknat med och solen gick i moln lagom som jag kommit iväg så det blev ingen lång runda då jag frös som en idiot! Det blev till och med en del joggingbitar för att få upp värmen, något som min (brist på) kondition försvårade ^^ Väl hemma igen blev det åtminstone en lång varm dusch och efter det har jag städat undan litegrann och plockat in tvätt samt tittat på tv. Nu är det dags att sova! 
 
 
//M.

Köa natten lång

I fredags var jag och hälsade på min vfu-klass och fikade lite med min handledare, alltid lika trevligt :) eleverna blev snopna när de såg mig och undrade vad jag gjorde där, om jag skulle göra någon uppgift eller nåt med dem. De förstod först inte att jag bara var där för att hälsa på lite. Det var iaf kul att se dem, saknar de små glinen ;)

Jag åkte hem till Väster sen och beslutade mig från att ta ledigt från transkriberandet under kvällen, så istället spenderade jag tiden framför tv:n med pappa o brorsan :)

Lördagen sen blev det att transkribera hela dagen och sen åkte vi till kvarnvik på kvällen för att fira min käre farbror som fyllt 50 :) vi blev 46 personer tror jag vi kom fram till, så det blev en del! Som vanligt levererade Maria med supergod mat ;) det anordnades även en tipspromenad under kvällen med frågor om Lennart utspridda i huset så man fick gå lite husesyn nu när det börjar vara färdigrenoverat där. Klockan hann bli mycket innan vi tillslut begav oss hemåt. Jag tror hon var runt ett. Jag somnade dock inte förrän bortåt tre så jag var skapligt trött när mamma råkade väcka mig kl8 typ på morgonen. Så det var bara att gå upp och fortsätta transkribera.

Kusinerna tittade in en på en snabbfika på vägen hem från Stockholm där de varit på bröllop. Pappa fick ställa upp och byta till sommardäck för att jag skulle hinna klart med transkriberingen och mamma fick fixa med tvätten. Det är bra skönt att ha föräldrar inom räckhåll som alltid ställer upp när tiden inte riktigt vill räcka till.

Natten mellan söndag-måndag nu sen så blev det att köa till DÖMD! Emma och jag satt och kolla på film, serier och prata strunt hela natten, och konstigt nog var jag knappt ens trött. Vid 8 typ var jag hemma igen och slängde i mig en macka under tiden jag vinklade persiennerna för att få bort så mycket ljus som möjligt och sen åkte öronpropparna i för några timmars sömn.

Dock tog det ett tag så det blev nog bara knappt fyra timmar tillslut och jag var helt groggy när jag vaknade av alarmet. Men det var bara att masa sig upp för lite stadigare frukost och sen begav jag mig till Emma för att fortsätta med examensarbetet. Efter det sen så åkte vi och gymmade lite. Vi var dock inte superpepp så det blev ett rätt lugnt pass, men hela programmet kördes igenom trots allt. Väl hemma igen blev det en lång dusch och sen lite fika på det. Nu känner jag dock att det är dags att krypa till kojs!

Nattinatt!

//M.

Omväxlande väder

Igår blev det att åka iväg och intervjua en specialpedagog om hur denne såg på hjälpmedel etc för en elev med dyslexi. Det blev nästan en timmes inspelning och jag var där i nästan 2 timmar! Så nu är det bara att sätta fart med transkriberingen innan jag ska iväg och intervjua ytterligare en person (den sista!) innan jag beger mig hemåt igen. Jag ska nog svänga in och hälsa på min gamla vfu-klass med innan hemfärd, men det får vi se om jag hinner :) 
 
Känns mindre kul att det snöar ute och faktiskt börjar synas lite på marken... dock ser det ut som att det börjar övergå till regn åtminstone. Det känns mindre kul att man måste byta till sommardäck i helgen ifall vintern bestämmer sig för att komma tillbaka. Men det återstå att se. Häromdagen var det ju också ganska omväxlande väder med snö, hagel och sol om vartannat.
 
 
På eftermiddagen igår var vi på möte med vår handledare i examensarbetet och det känns äntligen som att vi börjar vara på samma spår nu. Innan har det känts som att vi inte alls förstått vad den andre menar. (eller Emma har iaf börjat förstå vad hon pratar om så får hon förtydliga det för mig sen! xD). Direkt efter det åkte vi bort till friskis och gymmade lite. Shit vilken skillnad från i måndags! Då tog vi det ganska lugnt, men igår var jag totalt slut efteråt och träningsvärken börjar redan smyga sig på. Men nu måste jag fokusera på transkriberingen... allt det jag inte hinner idag måste jag göra klart i helgen för på måndag måste vi börja skriva för att hålla tidsplanen vi satte upp. Det är ett tajt schema vi har!
 
//M.

Komma igång

 
Igår hade jag min första intervju till examensarbetet. Det gick jättebra och efteråt passade jag på att lämna mitt CV också vilket var uppskattat ;) Jag började transkribera lite sen när jag kom hem... efter typ 2 timmar hade jag hunnit 8.33 min av inspelningen! Jag pratade med Emma igen och vi kom överrens om att inte vara riktigt så noga i fortsättningen ifall inte vår handledare säger något annat på torsdagens möte.
 
Jag käkade lite rester från måndagens ihopplock med chicken nuggets och nudelwook, men det blev ju inte alls som när man köper det ^^ Nuggetsen hade nog behövt friteras för att de skulle bli goda, men det gick iaf att äta.
 
 
Sedan blev det att vila magen lite och sen åkte Emma och jag iväg till Friskis och köpte nytt gymkort. Så nu gäller det att komma igång igen, två gånger i veckan. Det var rikgtigt skönt att träna, trots att mensvärken ständigt gjorde sig påmind,, så det blev inte mycket rygg/mage iaf. 
 
Nu på morgonen var det lite deprimerande att vakna upp och titta ut genom fönstret... SNÖ som singlade ner lite tafatt. Det verkar dock som att den gett upp kampen och slutat singla ner nu iaf, och solen har tittat fram några gånger. Jag vill bara att det ska bli vår nu så att det kan bli sommar och värme sen med! Det blir ju första sommaren på 7 år iaf som jag inte jobbar. Eller okej, lite jobb blir det ju på loppisen,, men det kallar jag knappt jobb. Det är bara kul att sitta där. Är det inget folk så kan jag sitta och läsa/skissa/sitta utanför och sola så det är inga problem att hålla sig sysselsatt precis ;) Det enda negativa är väl att det brukar vara rätt så kallt där inne i lokalen. Men det kan jag stå ut med ^^
 
Nehe nu är det dags att sätta fart med transkriberingen igen och hoppas på att mensvärken släpper något i ryggen så jag kan börja fokusera!
 
//M.

Vårstädning

När jag såhär i efterhand summerar dagen kan jag konstatera att mer tid lagts på vårstädning än på dyslexi-läsning... Men nu har jag ju iaf det gjort (och ärligt talat är det lite svårt att veta vad man ska leta efter innan intervjuerna är genomförda) så nu kan jag koncentrera mig på examensarbetet. Det är bara skura golvet jag inte hunnit med samt att damma hyllorna, men det får faktiskt vänta.

Jag tände upp lite ljus till kvällsfikat och kröp upp i soffan. Det var faktiskt väldigt länge sen jag tände upp ljusen nu så det var på tiden. Tända ljus är verkligen avslappnande, synd bara att man inte har någon att mysa med i soffan också ;)


//M.

.

Girls night out

I fredags tog jag det väldigt lugnt och försökte mest strukturera upp massa papper och anteckningar från den senaste VFU:n (praktiken). Jag skulle behöva ta tag i alla sådana papper någon dag, men det får nog bli ett sommarprojekt känns det som just nu. Det kan nog vara bra att det är gjort innan hösten åtminstone så jag har lite koll på vad jag har för material inför min kommande arbetsinsats, vare sig det blir en lärartjänst eller vikariejobb.
 
Lördagen spenderades i Västerik med mina fina brudar :) Jag hämtade upp Sophia (samt hennes syster som fick skjuts in till stan bara) och Bea så mötte vi upp Ella vid Åhmans och gick ner till Guldkant och åt :) Det blev några trevliga timmar på restaurangen med både huvudrätt och efterrätt. Jag åt något lamm med rostade grönsaker och getostgratinerad potatisgratäng (jättegott!) och sedan äppeldessert (äppelsorbén var rätt god men pannacottan lämnade jag helt). Till detta blev det vin, kaffe och baileys. Sedan begav sig jag, Sophia och Ella hem till henne medan Bea blev upphämtad. Det blev ytterligare några glas vin och massa prat hos Ella innan Sophia också begav sig hemåt med bussen och Ella och jag rörde oss neråt stan igen. Vi kom på att det var första gången vi gick ut utan de andra! Det kändes lite tomt och ovant till en början på Harrys eftersom det typ inte var något folk där (och de som faktiskt var där var typ 35 plus minst) så vi dansade för det mesta helt själva på dansgolvet ^^ Efter någon timme gav vi upp och gick bort till Palladium istället... och där gick man från att känna sig för ung till för gammal. Det borde finnas något mellanting tycker jag. Men på Palle var det iaf gott om folk och betydligt bättre musik så kvällen blev åtminstone bättre där! 
 
Strax innan tre lämnade vi Palle och köpte lite fyllemat på Åhmans innan vi tillslut rörde oss de sista metrerna hem till Ella o David för att sova. Dock höll katterna mig vaken större delarna av natten (det som var kvar av den vill säga), så det blev inte mycket sömn. Efter en snabb dusch och lite frukost började jag iaf känna mig lite mer mänsklig igen så då begav jag mig hemåt med ett snabbt stopp hos Mattias för lite serie-tittande. Resten av dagen spenderades i sängen tittandes på Gossip Girl och på kvällen fick jag lite städryck som kompensation. Jag rensade hela prydnadsskåpet, vilket tog sin lilla tid, och sedan dammsög jag lägenheten. Efter det återgick jag till att se ytterligare några avsnitt GG innan jag tillslut kröp i säng. 
 
Nu ska jag fixa lite fika, ta en dusch och sedan fortsätta läsa in mig på litteraturen om Dyslexi till examensarbetet. Det tar ju sin tid. Jag ska nog skura golvet lite med sedan och förbereda mig inför morgondagens intervju så jag har allt klart.
 
 
//M.

This is me


Idag har jag haft lite av en nostalgimorgon då jag lyssnat på musik från olika filmer jag lyssnat på under min uppväxt. Det här är en låt som följt mig länge, men som kommit att betyda mer för mig de senaste 2 åren. Jag har äntligen börjat hitta tillbaka till mig själv och vem jag är. Jag vågar börja drömma om framtiden igen och hoppas på det bästa.
 
 
Det är mycket som känns osäkert med min framtid just nu, kanske framförallt i och med att jag nu till sommaren blir klar med min lärarutbildning och därför kastas ut i arbetslivet till hösten. Att börja jobba är ju helt klart något jag har blandade känslor för. Självklart ser jag fram emot det, och jag älskar att undervisa, dock är det så mycket som jag inte riktigt känner mig redo för ännu. Men jag tror att det blir bara jag får stöd från mina blivande kollegor. Jag har lagom börjat ge mig in i jobbsökarträsket, så vi får väl se vad arbetsmarknaden har att erbjuda tillslut.
 
This Is Me :
I've always been the kind of girl
That hid my face
So afraid to tell the world
What I've got to say
But I have this dream
Right inside of me
I'm gonna let it show, it's time
To let you know
To let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

Do you know what it's like
To feel so in the dark
To dream about a life
Where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

This is real, This is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
I need to find you, I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you, I gotta find you

This is real, this is me
I'm exactly where I'm suppose to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
You're the missing piece I need
The song inside of me (this is me)
You're the voice I hear inside my head
The reason that I'm singing
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me

[ These are This Is Me Lyrics on http://www.lyricsmania.com/ ]

Torsdagsnöje

Dagen började tidigt med att jag begav mig till Linköping för en heldag på Liu. På förmiddagen satt Emma o jag med sista intervjuguiden som vi sedan skickade iväg för godkännande. Nu hoppas vi bara på att vår handledare svarar redan imorgon eftersom Emma har sin intervju redan på måndag!

Efter lunch var vi på metodföreläsning och sedan letade vi litteratur på biblioteket innan hemfärd. Kvällen har sedan ägnats åt att göra rent avloppet eftersom det svämmat över varje gång jag duschat senaste tiden. Jag borde ha fixat det tidigare men jag ville inte lägga tid på det i tentatider. Nu är det åtminstone så rent det kan bli och tömt på en himla massa hår som vanligt!

Det blev även att rensa lite bland alls kurspapper och lite kurslitteratur under tiden jag kollade på "Crossroads". Jag kände för lite nostalgitripp! Ben har varit mitt ideal sedan jag såg filmen första gången hos Sara när vi var unga och oskyldiga,, och jag tycker uppenbarligen fortfarande att han är lika perfekt i den filmen ;) haha

Nu ska jag iaf krypa ner under täcket och förhoppningsvis drömma om min drömkille ^^

//M.

Påskhelgen

Vilken påskhelg det varit alltså! Både positivt och negativt sett. Jag har suttit från morgon till kväll med hemtentan sedan i tisdags fram till måndag natt kl. 00.00. Däremellan blev det påskmiddag här hemma med lite släkt på lördagen men jag satt och skrev under dagen ändå. Sedan på kvällen så åkte jag till Överum och mötte upp Patrik o Simon för att fortsätta med tåget till Västervik. Det blev sedan lite förfest hos Axel och sedan utgång på Harrys för några av oss och några till Palladium. Det blev iaf en riktigt härlig kväll (dock lite mycket dricka samt långa promenader! ^^) framåt natten blev det sedan att skynda till bussen för att åka tillbaka till Överum för lite sömn (med betoning på LITE).

På söndagen åkte jag över till Mattias för att gå en snabb husesyn innan jag skulle hem och fortsätta med tentan.. Men det försvann visst några timmar där under förmiddagen av någon konstig anledning och plötsligt hade halva dagen gått ^^ men väl hemma hade jag gott om energi till att köra järnet med tentan och fick massor gjort :)

Måndagen ägnades helhjärtat åt tentan förutom två vändor till viken för att skjutsa på Malinda. Lagom när klockan slog tolv var jag äntligen klar och hade lyckats korta ner den till rätt omfång. På tisdagsmorgonen blev det att gå upp tidigt och åka till Linköping för att lämna in tentan och gå på kursintro till examensarbetet. Därefter åkte jag direkt tillbaka till väster och sedan fortsatte jag, mamma o pappa ner till Tuna för att fira morfars kusin som fyllde 80år :)

På kvällen sen var jag helt slut men hade ändå svårt att sova och vaknade till och från hela natten/morgonen. Idag sen blev det förmiddagspromenad med mamma, Malena o Maximilian och så Zookie såklart :) sedan har jag kollat runt lite på arbetsmarknaden inför hösten, och det känns ju inte jättepositivt precis! Ringde och frågade om det fanns någon möjlighet att jobba lite extra på Kårtorp i sommar men hon hade redan fyllt alla platser utom i köket så det lät rätt så kört. Hon skulle ringa in mig vid nödfall sa hon.

Jag har funderat lite på om det finns några läger i närheten där jag kan vara ledare, dock lär ju det bli ideellt i så fall. Jag ska åtminstone jobba lite på loppisen, men det är ju ingen direkt inkomstkälla precis. Som tur är har jag ju en del sparat åtminstone.

Aja.. Har fixat ordning lite på rummet idag och hängt upp tavlor som jag gjort för länge sen. Nu börjar det bli dags att sova snart känner jag så jag orkar upp imorrn.

//M.

RSS 2.0