3 månader <3

Midsommar blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Eftersom det var dåligt väder blev det att vi hamna hemma hos lisa istället. Efter en stund gick vi ner till hennes kusin som hade midsommarfirande me typ 50 pers tror ja de va. grillade o lite. Det blev inge tältande utan vi låg på lisas golv istället. Det blev inte mycket sömn den natten kan ja lova =/

Vi åkte hem typ halv tolv. När vi kom hem åt vi lite frukosrt o senare blev de mat, varmrökt lax ;) susanne, lennart o fredde var fortfarande kvar. fredde var dock inte inne mycket eftersom han köpt min o dannes moppe.. Efter att de åkt hem gick andreas o ja upp o vilade oss lite. Sen bjöd farmor på fika på kvällen. Det blev lite mycket tror ja.. först mackor, sedan massa kakor o sen glasstårta, + att ja inte hade sove mycket natten innan.. så ja började må illa och fick jätteont i huvet. Så ja gick hem och tog samarin och en ipren. Tack älskling för att du är så underbar <3 På söndan sen mådde ja mycket bättre :) men var jobbigt att åka ifrån andreas för att jobba =( hatar att åka ifrån dej ..

Idag var det 3 månader sedan jag och älsklingen blev tillsammans.. Det känns som om det var mycket längre sen. Förstår knappt hur ja kunnat få så starka känslor för honom på så kort tid. När jag inte är med honom känns allt så tomt och fel. Allt ja vill är att vara med honom o jag saknar honom ständigt. Längtar till torsda då ja förhoppningsvis får träffa honom igen eftersom han skulle fråga om han fick ledigt på fredan :)







//M.

*~* Miss you like crazy *~*



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0