18 år :D

i onsdags var det ju då skolavslutning :D efter det hade jag körlektion så det blev till att springa hem i högklackat för att snabbt byta om och fortsätta språngmarchen till körskolan där kai satt o väntade :P haha. var lite smått andfådd när ja satte mej i bilen för att köra.. kom på att ja hade glömt bort att fylla i och kolla igenom sidorna ja skulle så det fick bli repetition istället =/

på kvällen skulle vi ha åkt ut några stycken till ludvigs stuga, men så blev det inte på grund av tjaffs o lite annat.. det slutade iaf med att ja åkte till viken och så åkte mamma och jag ut till tryserum och kollade på deras skolavslutning :) Min lilla Malinda slutade ju 6:an :) hon håller på att bli en stor flicka nu <3

på torsdan sen så gick jag ner till Malinda o lämnade hennes födelsedagspresent sådär lite i efterskott ^^ som vanligt köper ja den tidigt o ger den sent :P sen åkte mamma och jag till västervik :) hälsade först på mammas moster, Evy, och sen åkte vi in till stan o kolla lite.. åt mat på morella sen innan ja gick upp till parkeringen för att möta älsk :D han hade kört sin första körlektion för motorcykelkörkortet.. åkte med hem till honom sen och sov där :)

på fredagen sen så åkte vi till västervik för att se Andreas syster, Annelie, ta studenten :) jättefin var hon ! Det var första gången ja träffa hans familj så det var lite pirrigt ^^ men inte så farligt som ja hade trott. så fort jag hade träffat dem släppte det, de var ju så trevliga allihopa :D Efteråt väntade vi på Annelie i västervik medan hon åkte vagn med resten av klassen. Sedan blev det mat hemma hos deras föräldrar, varmrökt lax med romsås och sen pinochio tårta till efterätt :) Blev kvar där till nio ungefär. Då åkte vi hem till Andreas och laddade ner en film innan vi drog vidare till Tom o Malin ^^ Efter att vi kollat på film (The highlander) så åkte vi hem och sov..

på lördagen fyllde ja ju då 18 :D:D fick världens bästa present av älsklingen <3  en rosa giraff med hjärtan på en konstgjord ros som höll i ett litet paket som innehöll ett silverarmband :) på dagen sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt grillat kött o potatisgratäng :) fick bananstubbe till efterrätt :D den var efterlängtad ^^ fick lite presenter hemifrån, bland annat en fotlänk o en medaljong i guld :) åkte tillbaka till älsk sen på kvällen och firade mej lite där :) det var tom, malin, mange, michaela o jimmy som kom dit. Ja blev lite smått fuller ^^

Var skapligt bakis på söndan sen :P blandade lite för mycke dricka kvällen innan om man säger så.. alla bjöd ju av det de hade med sig, och alla hade ju olika ^^ men men,, älsk passade upp lite på mej så det var inte så farligt .. Vi fick mat hos jimmy sen på eftermiddagen, köttfärsås o spaghetti :) var jättegott, men åt lite för snabbt så började dock må illa igen.. på kvällen sen kom mamma och hämtade mej..

på måndagen åkte mamma, danne o ja in till stan. jag köpte en ny data :D äntligen slipper ja den gamla skrothögen! haha.. vi hälsade på johan i hans nya lägenhet med sen innan vi åkte hem på kvällen. Det blev att stanna i min lägenhet med en snabbis så ja kunde packa lite nya kläder o sådär.

tisdagen åkte jag med brorsan till viken o mötte upp mamma som slutade då. sen gick vi till samelius för att justera längden på min fotlänk så den passade lite bättre. Var och handlade med, det tog ett bra tag för vi stod o pratade med karin hela tin typ :P Sen var vi inne och bestämde klipptid med innan vi åkte hem.

idag fyllde pappa 51 år :)  han hjälpte mej leta reda på vårt tält fikade lite inne hos farmor idag på förmiddan. sen åkte ja med brorsan till viken för att klippa mej. Gjorde ingen större förändring, utan toppade det bara.. tog bussen hem sen och kollade på film o satt vid nya datan tills det var dags o gå in till farmor för att äta. Sen städade jag undan lite inne i Bédas, nu behöver ja bara pappar hjälp med att bära ut sängen o soffan som inte ska vara där.. men de lär väll dröja =/

kollade på sverige-ryssland matchen nyss me.. fan va irriterad ja blev. fattar inte va sverige syssla med asså! bara shabbla bort bollen hela tiden.. inge bra!!




//M.

*~* Vill vara i din famn älskling, där trivs ja som bäst, där är jag hemma *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0