länge sedan..

va nu väldigt länge sen ja skrev något här har ja kommit på. men det har varit så mycket i skolan o så och så hatar ja den här datan. Men äntligen är min data klar :D måste bara få hem den med. Tydligen måste personen som lämnade in den också hämta ut den så ja kan inte hämta den, för de va mamma som lämnade in den. Hoppas hon kan åka in imorrn och hämta den åt mej. hoppas, hoppas, hoppas!

va iaf till stockholm med förintelsen i fredas. Det var rätt skoj. Blåste väldigt kallt dock, vilket inte var nåt plus. Några sa till och med att det hade haglat en stund, men då var vi inne på Gallerian. Jag träffade Denise :D har saknat dej gumman <3 hann dessvärre inte träffa Lotta me :( hon slutade inte skolan förrän precis när vi skulle ha återsamling för att åka till judiska muséet typ.

Väl där så var det en tant (kan inte komma ihåg vad hon hette :S Hanna hjälp mej! :P) som pratade. Hon var gift med en man som varit med om förintelsen. Han hade dock "tur" och blev skickad med en barntransport till danmark. hans föräldrar hade inte lika stor tur. Hans pappa dog men hans mamma klarade sig tillsist. Mor och son fick träffas en gång efter förintelsen innan modern dog, hon var mycket sjuk. Vi kollade också på en film om förintelsen, det var mannens egna tankar som var berättade av en liten pojke osv.

efter muséebesöket så åkte vi hem med bussen. Skulle hämta turistakademisterna vid slottet först bara, hade räknat med att det skulle ta cirka en kvart, men ingen hade tänkt på att det skulle vara demonstrationer mot våldet vid hötorget (tror ja de va iaf). Det gjorde att det var bilköer precis över allt och det tog nog tredubbla tiden minst att ta sig ut därifrån sen.

väl hemma (typ halv nio) skyndade sara, emme o ja till statoil o köpte varsin korv, sedan gick vi hem o gjorde iordning oss. Skulle fira sara o williams födelsedagar hemma hos mig och alla skulle komma vid nio :s haha .. snacka om ont om tid. Men de gck ändå =) kvällen blev dock ingen hit direkt. Fick ta hand om en kompis som drack för mycke, mådde inte bra om  man säger så. Men men,, de händer alla nån gång, men snälla,, låt de va sista gången!

på lördan sen så åkte ja till överum :D inflyttningsfest hos Ricke typ =) trevligt, trevligt ;) fick några små immpulser under kvällens gång ^^ blev bland annat till att köra pussleken och sanning eller konka xD haha.. de va ett bra  tag sen ja körde nån av dem .. men skojssigt hade vi iaf :D längtar efter min data så ja kan lägga upp massa bilder från dagarna som gått på bilddagboken :D (där ja för övrigt heter Mixtran)

aja,, de va lite kort info om dagarna som gått,, nu ska ja plugga lite engelska.. har läxförhör/prov imorrn.. på prepositioner. Kan de typ men kan ju va bra o repitera lite ändå. Har svenska "prov" på freda me,, måste kolla lite på de imorrn så ja kan de. Hoppas dock att de blir en väng till stan först.. Måste ringa mamma sen och höra om hon kunde. Annars blir ja G A L E N :P nävars, men ja vill ha min data!




//M.

*~* miss my computer *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0