50-års fest mm.

Nu va de ett bra tag sen ja skrev här.. Internet har krånglat en massa. har hänt en hel del.. orkar inte skriva om allt dock. va i alla fall på julmarknad i kvarnvik me mamsen. riktigt trevligt ^^ och så har ja övningskört en hel del, bland annat 16 mil till Ruda i lördas. Min morbror fyllde 50 :D grattis gammelgubben ^^ va trevligt där me,, synd bara att man inte va 18 me tanke på allt drickbart som bjöds xD haha aja,, va rätt kul o se de vuxna fulla i alla fall xD o dogge börja berätta massa fylle-historier om mammas brorsor när de va unga ^^ haha,, de va roligt de ;P o allrid lika roligt att träffa Nina :D älskade kusse du betyder mest <3 lärde känna hennes kille lite mer då me, har inte haft tillfälle att prata så mycket med honom innan. De förlovade sig ju i måndas med, 071112. exact två år efter att morfar dog :'( så det är numera både en lyckans och en sorgens dag..

har gjort rätt mycke skolarbeten och sådant nu. Just nu är det dock rätt så lugnt, förutom samhäll där vi gör ett stort arbete. Kommer väll bli en hel del nya arbeten o skriva nu eftersom ja börjar på Kreativt skrivande på induviduella valet från och med imorrn. Hoppas det är kul och att läraren är bra,, har aldrig träffat henne förut så att.. Karin Ek tror ja de va hon hette..

nä nu ska ja BARA slappa ikväll :D äntligen.. bara läsa tyskagloserna lite och kanske kolla franskan..



//M.

*~* Lycklig? *~*


Kommentarer
Madde

Tack så mycket för de snälla kommentarerna! :) Du får väl skicka ett sms och komma upp någon helg eller lov, har hästar som mer än gärna kommer ut tillsammans i skogen :D

2007-11-19 @ 21:55:17
URL: http://lookahead.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0