Party ;)

Åkte till Linköping med Ricke o Julia för att fira Elliot i lördags :D supertrevlig kväll. Blev en massa folk från alla möjliga delar av landet ;P bland annat överum, viken, stockholm, luleå, mottala mm. Kände typ bara 6-7 stycken sen tidigare.. så de blev till att lära känna en massa nytt folk. Lärde känna de jag redan kände bättre dessutom, snacka tex rätt mycke me viktor,, har ja knappt gjort innan..

Elliot hade lagat mat med =) det var kyckling, typ pastasallad, coscos? och stekt ost (homolumi?) Jättegott var de iaf ^^ Och lägenheten var jättefin,, ganska stor med. De flyttade ju för några helger sen så det var lite av en inflyttningsfest också.

Jeanette från motala var en trevlig person det,, henne snacka ja mycket med under kvällen. Flera av hennes kompisar var också helt okej. Hon, björn, jag, philip och sofi låg typ o snacka hela natten xD "den amerikanska drömmen" ,"efterfest" xD haha.. Jag somnade aldrig så de böev till o va uppe cirka 34 timmar innan de blev nån sömn. Självklart hade ju Andreas dragit in på våran sovmorgon i måndas med för att vi skulle hinna med alla betygsamtal, så de böev till attt gå upp rätt tidigt.

Det pågick klädpoker inne i köket under en del av kvällen,, så fort ordet nämndes lämnade jag dem xD jeanette sa att ja svek henne när ja lämna henne själv me killarna ^^ Det  slutade i alla fall med att alla fyra blev näck och två sprang runt i lägenheten xD Vi hade rätt skoj åt dem, speciellt med tanke på att de var nyktra typ me.. konstigt nog.

Blev en hel del att städa med redan tidigt på kvällen eftersom det råkade bli  tårtkrig när den sattes fram xD Philip blev nog mest utsatt xD han fick tvätta linnet och stod sedan med hårtork och försökte torka det ;P haha.. de skulle iväg o ha spelning sen me,, väldigt smart xD haha..

Dagen efter gick vi som var kvar ner till centrum och köpte pizza o dyliigt innan vi tog bussen till station.. Jag åkte tåget till stan me viktor sen.. först gick vi bort till nån skivaffär för han skulle köpa julklapp till sin pappa,, men de va stängt :/ men vi fick ju motion iaf xD Blev en trevlig tågresa sen iaf =) hade ju trott att jag skulle få åka själv.. men de behövde ja ju som tur inte :D

fick plugga en MASSA sen när ja kom hem.. va inte spec kul dagen efter sådär xD haha..



//M.

*~* Feelings I don't wanna have *~*



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0