Matt

Idag var det verkligen vinter ute. Snövitt landskap och 16 minusgrader när jag anlände till jobbet. Brr! Tur att temperaturen ökade till nio minusgrader innan det var dags för rastvaktandet. 

Nu är man i full gång på jobbet igen men har inte riktigt hamnat i fas med planeringarna än utan tar mest en dag i taget än så länge (förutom religionen i fyran som är färdigplanerad). Detta innebär dock att det lär bli en sen kväll ikväll eftersom jag inte kom ifrån jobbet förrän ca kl 18.30. Vi har haft kollegialt arbete kring pedagogiska planeringar tillsammans med alla skolor i området hela eftermiddagen nämligen. Det var intressant och givande men väldigt tidsödande vilket ju då inte var så lägligt för min del. 

Till imorgon har jag dessutom en extra lektion mot vad jag brukar ha och blir av med min heliga sovmorgon eftersom jag hoppar in för en kollega på morgonen. Men men, jag kanske kan ta igen det nån annan tisdag så jag får dubbelt så lång sovmorgon istället. Dock är det en fördel att vara två på engelskan, men vi ska ha en lärarstudent snart framöver och då behöver vi ju kanske inte vara tre i klassrummet ;)

Nehe, om man skulle ta och sätta lite fart nu då. Jag känner mig matt i kroppen och har verkligen ingen energi men innehållet i tekoppen börjar sina så nu har jag inga mer undanflykter. Det känns dock som om det är en rejäl förkylning på gång.

Ikväll blir det att förbereda inför filmtittande ca 40 min på historian i 5:an, engelska 50 min 5:an, spec.tid 45 min (kunde dock fortsätta arbete som kollega påbörjat) samt SO 90 min i 3:an och därefter datorkunskap på fritids i smågrupper 3x20 min. Puh!


//M. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0