Erfarenhet

Imorgon påbörjar jag den 5e och sista veckan på praktiken. Det känns vemodigt, men jag har blivit många erfarenheter rikare på dessa veckor och växt i min roll som lärare. Min handledare har verkligen varit super och stöttat mig hela vägen och gett mig fria tyglar men varit med och diskuterat under processens gång hela tiden.

Veckorna som gått har jag hållit mest i SO (historia-medeltiden) men även en del svenska (bl.a. De/dem) och veckan som kommer ska jag även hålla i engelskan.

I fredags var finaste Emma här för att vi skulle skriva intervjuguide nr2 inför examensarbetet och den blev färdig tillslut, även om mestadels av tiden ägnades åt annat. Till exempel tog det nästan tre timmar innan vi ens formulerat första frågan ^^ men slutresultatet blev nog bra ändå ;) vi passade även på att kolla på film, "10 years", och beställa hem mat och så slank det ner lite vin med på slutet. Vi har ju så mycket att prata ifatt om när vi inte ses varje dag skolan som vi brukar :P

Helgen spenderades sedan hemma hos päronen. Igår var vi och firade pappas kusin som fyllt år. Där bjöds det först på två olika smörgåstårtor, sedan äppelpaj och päronpaj med vaniljvisp och vaniljglass till efterrätt. Efter det blev det kaffe och 7 sorters kakor och sedan gräddtårta på det. Lite för mycket av det goda? Oh ja! Jag hoppade de sista två ledena jag.

Idag har jag mest njutit av dagen och varit ute på promenader med hjärtat mitt (Zookie). Hon drog en hel del och stressade upp sig så det blev mycket trilskandes för att få henne att gå som jag ville. Jag längtar tills våren är här på riktigt så jag kan övertala mamma att få ha henne här i Linköping ett tag så jag kan försöka träna bort lite olater!

Nej nu måste jag sova.

//M.

Första kollaget från hemfärden förra söndagen. Andra bilden är en sammanfattning av dagen.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0