Grillkväll

Oj oj, Sommaren bara flyger fram! Jag räknade efter hur lång tid det är kvar tills jag ska börja jobba... 19 dagar! Hjälp :S känner mig inte alls förberedd och paniken börjar så smått komma krypande. Vad har jag gett mig in på egentligen? ^^ men det ska nog gå bra bara jag kommer in i det och får stöttning av kollegorna. I helgen var jag till Linköping och fixade ihop nya skrivbordet samt köksstolar mm iaf så min arbetsplats i hemmet är åtminstone färdig (bortsett från skrivbordsstol).

Ikväll var det grillkväll på Café Kårtorp med trubadur så jag åkte dit med Sofia och mötte upp ett gäng. Vi trängde in oss 9 pers + bebis runt ett litet runt trädgårdsbord ^^ det blev en riktigt lyckad kväll med härligt väder, trevligt sällskap, god mat och passande underhållning :)

Imorgon blir det lydnadstävling på hundklubben så det blir en del fix inför det då jag ska stå i köket med mamma. Sen är det MC-dagar i Västervik i helgen och sedan åker jag vidare till Fårbo och besöker fina vänner några dagar :)

Nu hoppas jag på mer sömn än de senaste nätterna har lyckats bjuda på.

//M.

Självklart!

I should have known that it was to good to be true...

Underbara sommar

Det var ett tag sen jag var inne här nu känner jag. Det har hänt en hel del sen sist och jag kan väl sammanfatta det som så att jag älskar sommaren!

Jag firade min födelsedag med goda vänner och sedan även med släkten. De första två veckorna på sommarlovet jobbade jag på Sommarskola i Åtvidaberg som engelsklärare. Midsommar firades sedan återigen ute i Loftahammars skärgård,, så himla underbart! Vi tältade och körde 7-kamp. Karnebåtfestivalen i viken avklarades även den i goda vänners sällskap och under lördagen var jag på Johan o Pyttans sagolika bröllop i kyrkoruinen :)

Mamma och jag var nere i Högsby hos min gudmor och hälsade på några dagar. Det blev bl.a. en shoppingtur till Kalmar och promenad vid Aboda Klint samt marknad i Figeholm där jag träffade massa bekanta :) jag hade stämt träff med fina Jossan o Räkan och strosade runt med dem och gullungen (som jag inte kunnat låta bli att köpa en gullig t-shirt åt såklart). Det blev även lite fika hos Lukas innan strömavbrott och hällregn! Nu i helgen befann jag mig återigen i gods vänners sällskap, denna gången i Västervik på visfestivalen med en massa vin, dans, gocart (agerade fotograf^^), brännboll samt utgång ;)

Jag har nu skaplig träningsvärk efter brännbollen! Ytterligare ett tecken på att jag behöver komma igång med träningen igen... Just nu befinner jag mig i lägenheten efter att spenderat dagen med Marie och sedan varit på funktionärsmöte inför SM i Mantorp. Ska hjälpa till vid uppletanderutan (vilket jag aldrig hade hört talas om före detta! Haha). Det ska bli intressant att se hur alla hundar klarar sig :)

Tystnaden känns rätt märklig efter att inte ha varit ensam ngn gång (varken dag/natt) under 1,5 veckas tid ^^ det kommer kännas tomt och tyst när jag ska försöka sova strax. Ögonlocken börjar kännas tunga så det är lika bra att krypa ner i sängen och drömma sött...

//M.

RSS 2.0