Bortrensning

Började rensa vännerlistan på facebook idag. Jag var uppe i 409 kontakter, och det känns lite onödigt mycket. Nu är det iaf ca 60 personer mindre och det lär nog försvinna fler vartefter. Det tar sin lilla tid med tanke på att det inte är upplagt på det mest smidigaste sätt att radera vänner om man säger så... såvida det inte bara är jag som inte förstått att man kan göra på ett enklare sätt.

I lördags var jag ju då på maskerad med djur-tema i Vråka hembygdsgård :) Vi hade jättetrevligt! Det blev en massa god mat (mestadels olika pajer och potatis, sallad). Så var det tipspromenad som gick ut på att gissa vem av alternativen som vann följande utmaningar.. ex Vem suger bäst, Vem är glupskast, Vem äter fortast, Vem har längst, Vem är mest hålvan osv. Jag hamnade på äter fortast, skulle då ligga på marken och äta upp ett godissnöre som var fastknutet i en björkgren.

Vem äter fortast?


Jag var dock inte kvar jättelänge eftersom jag skulle jobba första dagen för i år på Café Kårtorp på söndagen. Bea åkte med mig ut till E22 så hämtade hennes mamma upp henne där eftersom hon tyvärr skulle åt motsatt håll. Det blev att se röstningen på Eurovision med mamma också när jag kommit hem innan jag kom i säng så småningom sedan. Jag var riktigt trött när jag skulle gå upp på söndagen. Men det gick bra att jobba. Dock blev det ett långt första pass från 11-21.30! Hade räknat med att vara hemma typ åtta-halv nio egentligen men vi fick jobba över :( Större delen av släkten på pappas sida var inne hos farmor på Morsdagsfika, så jag fick skynda in dit direkt när jag kom hem för att hinna träffa dem innan de begav sig hemåt. Lite surt att hinna mycket mer än hälsa innan de var tvungna att åka hem, men men...

Jag åkte tillbaka till Linköping igår efter att ha ätit rester från smörgåstårtan hos farmor. Det blev att åka direkt till Erik (min gamla fadder). Alltid lika trevligt :) Det blev en massa prat, filmtittande, grillning, fika och trixande med snapsvisor ^^ Klockan hann bli 01.00 innan jag begav mig hem till lägenheten igen. Idag var jag till skolan och hade grupparbete på förmiddagen som vi sedan redovisade på eftermiddagen. Det var sista skoldagen för i år. Egentligen har vi frågestund inför hemtentan på måndag, men då ska jag jobba så det missar jag. Sedan är hemtentan 7-8 juni och sen går vi på sommarlov (läs SOMMARJOBB)!

Nu ska jag faktiskt vara duktig och plugga i någon timme iaf. Jag täntke se filmen som går på 3:an ikväll, Something new. Jag har inte sett den förut, så får väl se om det är något att ha eller inte. Blir att sova tidigt annars så jag har ordentligt med ork till att plugga imorgon när jag är ledig! Det gäller att passa på nu eftersom vi ska till stockholm med skolan på torsdag och i helgen är Lucas här, kanske ska jobba hos Ricky på söndag med. Sedan blir det att jobba på Kårtorp mån o ons och tisdag ska jag till tandspecialisten,, sen är ju tentan på torsdag! Nej usch, bäst att sätta igång nu...



//M.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0