My heart aches for you..

Du gjorde mig så lycklig att ja sväva högt upp bland molnen, men sen med några ord fick du mej att falla hejdlöst igen o mina vänner blev min fallskärm..

Jag tror inte jag orkar med pressen : / varför kan du inte bara förstå?

Tycker om dej så himla mycket!

Sad time ..

Hatar ovisheten, hatar all undran, hatar alla frågor som cirkulerar i mitt huvud..
Ibland känns allt så bra, men sen plötsligt så fel..
Allt är väll ändå mitt fel :/
Vet inte hur länge till ja kommer orka :'(

Fest + jobb

igår pluggade ja en hel del på glassarna,, med älsk bredvid mej :) Finns inget bättre än att ha dej vid min sida <3

på kvällen sen kom Mange och hämtade oss. Sedan hämtade vi upp Emma nånstans i stan med innan vi åkte och käkade pizza, ja o andreas köpte och sen snyltade emma o mange av min xD Blev en trevlig kväll sen hos Mange iaf.. Blev lite dricka o annat stoj. Vid 2-tiden fick vi för oss att vi ville ha glass så då gick vi ner till Max ^^ Emma hade ju då en stukad fot och hade väll kanske drucke lite mycke med ;) så vi skjutsade henne i en kundvagn xD så roligt vi hade haha. Efter promenaden och glassen blev det till att sova.

Idag tog andreas och jag 11-bussen till sörping så jag skulle hinna hem innan jag skulle vidare till jobbet =/ Älsk o ja kollade klart på agent cody banks som vi börja kolla på igår när den gick på tv och så åt vi toast. Sedan blev det att springa till jobbet, hann dock i tid :) Kändes konstigt att vara tillbaka där, men på samma gång kändes det som om det bara var några veckor sedan man jobbade sist. Fast va lite smått virrig där i början, trött och lite lätt illamående xD men va fan, de gick ändå ^^ kom in i rutinen rätt snabbt sen. Det var inte speciellt mycket att göra heller eftersom det var kallt och regnade. Det var faktiskt ganska skönt att det inte var så mycket folk. Då fick man vänja sig i lugn och ro.

Det värsta var att Maria sa att vi nog var tvugna att jobba nästa helg igen :/ Eftersom de har 25-års jubileum behöver de mycket folk.. men ja vill inte! :( Jag funderar på att säga ifrån, men vet inte riktigt. Jag kan ju inte riktigt alla glassarna, har glömt en hel del, så det känns inte speciellt lockande att jobba när det är massa folk, kommr ju vara as stressigt.. Dessutom skulle jag nog behöva sitta med skolarbeten. Vill ju hinna träffa andreas med om han nu inte ska jobba eller nåt vill säga.. Tycker inte om att vara utan dej <3

Nu ska ja försöka skriva slutsatsen på samhällsarbetet så att det blir klart! måste ju upp tidigt imorrn eftersom jag har körlektion 7.25 :( hade haft sovmorgon till 12 annars ju!





//M.

*~* I just wanna hold you close *~*

Älsk & Jag

Älsk & Jag

Älsk <3

idag kom mamma och shoppade med mej i stan :) Blev en hel del nytt ^^ Köpte bland annat en ny mobil ;)

Andreas kom hit ikväll :) Har myst o kollat på film, men nu ligger han o sover här bredvid mej i soffan ^^ ska väll väckan snart så han får sussa i sängen istället :P

Älskar att ha dej nära <3



//M

*~* tired but damn happy*~*

Körlektion..

idag fick jag gå upp en halvtimme tidigare än vanliga skoldagar och med tanke på att det är måndag och jag har sovmorgon till 12 var det extra segt att gå upp i morse.. 6.30 är alldeles för tidigt, speciellt när man typ inte sovit nåt på hela helgen xD

Det gick iaf bra på körlektionen.. fick träna att vända, krypköra och köra igång i lutning och stanna mest.. fick motorstopp två gånger xD haha, men de va ingen fara, har inte riktigt vant mej vid kopplingen i den där bilen, men efter krypkörningsövningarna sen så gick de perfa ;)

efter skolan idag köpte emme och jag grillad kýckling och potatissallad som vi åt medan vi kollade på Romeo o Juliet.. hade itne sett den innan.. nu ikväll har ja pluggat lite tyska, tills provet på onsda.. hade behövt skriva samhäll med, men orka verkligen inte :/

Nu är jag dödstrött och ska gå och lägga mej!




//M.

*~* saknar älsk en massa <3 *~*

Saknad..

Idag skulle ju då morfar ha blivit 81 år om han levt.. Fattar fortfarande inte att han är borta.. Känns så konstgt att ja aldrig mer kommer få krama honom, åka o hälsa på honom, känna lukten i hans hus (som jag inte alls tyckte om men som jag saknar något förfärligt !) .. Aldrig mer =/ och jag vill inte behöva åka förbi hans hus och veta att hans inte längre finn där inne, och att det nu bor någon annan där som gjort om allting..

och så saknar ja älsk med på samma gång.. kan de bli bättre eller?  jo de kan de, för har inte skrivit geografiuppatsen tills imorrn heller,, som om ja kunnat focusera på det idag.. knappast.. tänkte inte så långt när ja planerade att göra den idag..


//M

*~* sad but true *~*

Europadagen, grillning, fest, marknad ..

I fredags firade vi europadagen på skolan.. Vi i kören sjöng ihop med ramunders musikklass.. efterår var det paneldebatt som alla sp-klasser var tvugna att vara med på.. men ludvig, sara, ja o nåra till smet ifrån efter typ 20 minuter, vi gick till körkortsteori istället, det kändes mer meningsfullt.. Efter skolan

på kvällen åkte jag til viken där mamma mötte mig med mina solglasögon.. övningskörde upp till perkas där älsk, sjögren o ricke väntade..hämtade upp johan och sen åkte vi tll malin och till sjön där vi grillade med lite annat folk..  (bilder finns på bdb) Så härligt att sitta där med dej framför brasan älsk <3 Vi åkte hem till älsk sen på natten, var väll hemma typ vid 2 efter att ha skjutsat hem ricke, julia, walle och rasse.. blev lite omvägar och skrap i bilen, för att det var dåliga vägar..

På lördagen gick vi upp tidigt för vi skulle åka till västervik kl 9.. åkte till flygfältet kollade på bilar som raceade, strippen eller va de nu hette.. Var där några timmar och sedan åkte vi in till city och kollade lite, det var lite marknad så strosade runt där.. sen åkte vi hem igen..

På kvällen skjutsade Andreas mig till lkp.. skulle fira ricke och julia :) Men älsk var ju då så trött att han inte orkade festa så han vände hem direkt :( Jag trodde att jag skulle få kul ändå, alltid haft det innan ju.. men det var inte alls lika kul utan honom nu ju.. saknade bara honom hela kvällen,, hade jag vetat det hade ja nog stannat hos honom istället.. men hade ja nog gjort ändå om de inte vore just för att vi skulle fira ricke och julia.. och jag hade ju lovat att komma.. men jag hade ju inte tråkigt där asså :) men saknade andreas :P
      Mange och Michaela skjutsade dit walle sen och då åkte jag med dem hem istället.. vi åkte runt i lkp först för att hitta käk, men sen åktevi till stan och käka på leons eller va d nu hette istället.. sen åkte vi hem till mange och sov..

idag åkte vi ner hit till sörping och gick på marknaden :) trevligt i solen ^^ sen åkte mange o michaela hem igen och gick hem till mej..




//M.

*~* miss you *~*

Skyddsrond/Sp-dag/välgörenhetsgala ^^

idag skulle ju då vi som är elevskyddsombud gå såndär skyddsrond för att kolla vad som inte är rätt med skolan och kolla upp sådant som inte funkar.. de tog två timmar så det var tur att man hade gott sällskap ^^ men du fick mej ännu mer insyltat din usling xD Nu måste jag ju vara med på det där jäkla mötet den 20:e =/ men men..

efter det gick vi till singstar stationen bland Sp-eleverna som höll på för fullt med Sp-dagen som vi nu då missat.. hann se de sista sjunga och sedan fikade vi innan finalen kom.. de skulle springa stafett med en gurka mellan benen och en apelsin under hakan,, sedan skulle de växla utan att använda händerna xD såg ju inte lite roligt ut om man säger så.. lite bilder finns att se på bilddagboken.. (GeminiAngel)

Efter skolan käkade Emelie, Sara och jag pizza/kebab innan vi gick bort till focus för att gå på välgörenhetsgalan som Abrar och Ella ordnat till deras projekt som går ut på att hjälpa ett barnhem i bosnien.. Det var en jättetrevlig kväll.. Martina, olivia, johanna och lisa (?) sjöng lite olika låtar sen spelade Bam16 med ;) go bambi :D och sen var det olika dansgrupper som uppträdde också.. alla var jätteduktiga.. jag ångrar itne att jag gick dit!

Nu har jag pluggat ltie franska, tror att jag kan det ganska bra nu..jag får repetera det imorrnbitti.. dessutom har jag sovmorgon eftersom tyskan är inställd.. så franskan är egentligen enda lektionen imorrn :S känns taskit att vi ska behöva gå till skolan bara för en lektion =/ men efteråt fick de som ville jobba med geografin i skolan så skulle andreas vara där så jag stannar väll kvar på den kanske.. sen har jag ju kör 12.30 tror jag.. och14.35 har ja min första körlektion på körskolan :D :S så håll er borta från vägarna xD

Känn dej saknad älskling <3




//M.

*~* Trött som fan *~*

Långhelg med älsk <3

I onsdags hade vi trapphuskoncert i skolan ^^ Gick väll hyffsat, trots att halva kören var till liseberg :P Efter skolan blve det brått hem och packa o lite innan mange och michaela hämtade upp mej.. Fick skjuts till älsk :) Helt underbart att vara med dej älskling :) Kan knappt vänta till nästa helg ;)

Vi åkte ut till jonsäng och grillade med massa annat folk :) var rätt trevligt,, men de börja regna rätt snart så vi åkte tillbaka till andreas och stekte klart köttet som inte ville bli färdigt.. Blev till att kolla på film sedan,, jag, andreas och sjögren, som för övrigt decka på soffan xD gick itne att få liv i han så han fick sova kvar där..

På torsdan lagade vi lasagne ;) Det hade blivit jättegott om inte ostsåsen råkat bli bränd :/ men men.. Fredan sen blev de lite enklare mat, makaroner och köttbullar ^^ men då gjorde vi paj till efterrätt istället ;O

Lördag förmiddag kom mamma och så övningskörde jag till viken där ja klippte mej och färgade håret (slinga), så nu är ja rätt ljus igen ^^ Och ljusare lär de bli när solen ligger på.. Jag var så trött på att färga utväxten hela tiden så tänkte jag skulle låta håret vila lite och få växa ut.. men får väll se hur de går med det.. Efteråt åkte vi ut till holmbo och kollade runt lite på vårmarknaden.. Köpte lite smått och gott.. Åkte hem och åt med innan vi drog vidare hem till älsk igen ;) Sov kvar där till söndan då mamma kom framåt kvällen =/ hatar söndagar, för då måste jag lämna älsk :( Men som tur vad har jag ju alltid nya helger att se fram emot ;)




//M.

*~* Du betyder mer än du tror *~*
RSS 2.0