Deep talk..

jao, va ska ja skriva nu då.. har hänt en del på sistone. i helgen var jag hos andreas.
På fredan åkte vi till linköping med Tom, Jimmy o Dennis. Var först på rixfm-festivalen (där ja träffa min dagmammas barnbarn! med föräldrar) och när de var slut gick vi till hamnfesten istället. Blev kvar där ett tag, gick förbi radiosevens bås o önskade en låt, men ingen av oss ville vara med i radion xD så vi fick dom att spela den ändå :P de sa bara att killen framför dom ville höra den haha.. Sen skulle alla utom ja o andreas åka raggarbil, alla fick inte plats så vi erbjöd oss att stanna, de andra verkade vilja mer så att.. vi satt i toms bil o vänta ett bra tag innan de kom tillbaka. hann somna flera gånger om ^^ men toms bil är ju så liiiten! fick ju inte plats o sträcka ut på benen knappt ju .. kom hem typ 3 sen iaf.. men tog ett tag innan vi la oss för att sova så de blev rätt sent :P

På lördan åkte vi o bada med mange, michaela o emma :) andreas badade dock inte så han fick hålla allas värdesaker xD va jätteskönt när man väl kommit i (vilket tog ett tag^^) låg och solade sen med, så himla skönt! men blev inte långvarigt för vi hade köttfärs liggandes framme för att tina hemma så att :/ Jimmy kom ner och käkade med oss. På kvällen festade vi lite. Det var ja, andreas, jimmy, tommy, mange, michaela, emma o så kom andra andreas o nån tjej med.. tror inte ja missa nån? Patrik hälsa på en snabbis innan men kom aldrig på kvällen sen.. Kvällen började jättebra men sen blev allt bara fel :( ja är verkligen glad att michaela, emma o mange var där,, tack <3 ni hjälpte mej mer än ni anar.. satt o pratade en massa med andreas sen så allt löste sig typ.. känns fortf lite konstigt, men vi ska klara oss förbi det. Vill absolut inte mista dej, o du har sagt att du inte vill det heller och jag tror dej <3 Saknar dej nåt enormt när jag inte är med dej, men just den här veckan tror jag var bra att vi fick för oss själva för att smälta allt i helgen..

På söndan jobbade 16-21.. andreas, jimmy o tommy kom och åt glass ;)men ja hann inte hälsa :( skrev klart geografi-arbetet med på kvällen sen, sista arbetet över huvud taget för den här terminen :D

I måndas fyllde ju då emelie 18 år :D grattis siz <3 vi åkte ut till ludvigs sommarstuga och firade henne lite ^^ blev bad (för vissa), grillning och lite drickande ;) cyklade dit och hem,, 1 mil åt vardera håll så de känns lite efteråt ^^ inte van att cyckla nu ju fan :P Blev en lyckad kväll iaf =)

igår låg emme, sara o ja och solade efter skolan :) sen åkte sara hem och då kom ludvig istället :P jag tvättade och sen gick vi till smultron och köpte glass av ellen i luckan ^^ skulle ha åkt bort till willys och handlat lite sen, men klarade inte av att cyckla för ja hade så ont xD emme o ja köpte pomme me räksallad istället :P och jordgubbar <3 kollade på armagedon med så de blev sent innan emme gick hem..

idag lyckades klantiga jag ordna så att ja sluta redan 10.15 ^^ haha , asskönt! städade lite och gick till jysk och kollade trädgårdsdynor åt mamma mm. lagade mat med innan ja åkte till kören.. vi var inte många, men de gick bra ändå.. efteråt hade jag körlektion, fick träna mer på att parkera, backa in o sådär.. sen kom mamma hit o så åkte vi till jysk först. handlade lite på willys och sen gick vi till smultron och köpte glass :) ja tog borabora och mamma violin :) jättegott var det.. köpte en cafe mocha och delade på också, den var med god :D gick hem till emme efteråt för mamma har inte sett vart hon bor innan.. men nu ska ja nog packa lite till imorrn, ska ju till andreas på kvällen :) o kan ju va skönt o ha de mesta klart så ja kan va ute i solen imorrn istället ;)



//M.

*~* ibland krävs det att man talar ut om precis allt *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0