Feest = sura grannar

igårkväll var det massa folk här och festade. Skulle bli lugnt hade ja tänkt me bara några vänner.. Överumarna och emme, sara och ludvig.. Men så blev det ju inte riktigt. Michis, lina och lisa kom och hade med sig några killar med. Blev så högljutt att en granne kom och skällde ut mej och hota med att han skulle få mig vräkt :S han sa att vi hade stört och vait högljudda hela dagen,, men de va vi inte :S hade inte ens någon musik igång förrän typ 8. Och inte speciellt högt. Dessutom var klockan bara halv tolv typ när han kom,, inte direkt sent för en lördagskväll om man säger så.. Men aja.. körde iväg alla utom de som skulle sova här.. Vännerna tröstade mej :P tack för att ni ställde upp <3 ringde några tröstsamtal med ^^ haha .. hoppas ja inte störde ;)

Idag mådde jag faktiskt riktigt bra när jag vaknade ;) fick dock inte mycke sömn tack vare jonte xD o johan.. fattar inte hur Elliot, som låg mellan mig o jonte, kunde somna xD vi va fan på varann hela tin :P råka slå till henne me flera gånger när ja skulle slå han ju xD men hon är väll van antar ja ;)

Käkade kebabtallrik till frukost så fort pizzerian hade öppnat ;) gick bort allihopa och satte oss ^^ De åke hem med 13.15 bussen sen =( hoppas de blir till o ses snart igen :) Ricke o Julia träffade vi ju i stan redan ikväll :D Emelie, sara och jag åkte in och kollade på bio. Vi såg Jumper. Den var faktiskt bra, men början var lite seg. Ricke och julia väntade utanför så Julia kunde få sitt armband som hon hade glömt och sen gick vi till donken ^^ Hängde med hem till julia och väntade på bussen efter de :) Ricke dryga sig och ringde till viktor :P haha.. men de va ju inget ovanligt, vore ju inte våran ricke om han inte var sån :Å

Sitter o kollar på tv me siz just nu typ.. har sett wallander, mörkret. Kan den nästan utantill fan ^^ men bra ändå.. Ska nog sova snart dock, har ju lite sömn att ta igen om man säger så ;)



//M.

*~* worried *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0