Fika ^^

Emelie ringde förut om jag ville hänga med henne och hennes mamma och fika :) Så vi åkte runt sörping och leta café :P Slutade med att vi fikade på Kanalbåtiquen iaf :) Tog en tonfisksmacka med oliver :P tycker egentligen inte om oliver men det var faktiskt ganska gott till ^^

Nu ska jag nog försöka skriva lite på boken, får se hur det går. Jag måste försöka lägga mej tidigt ikväll med så att jag är pigg på nationella imorrnbitti :S NERVÖS !!!



//M.

*~* Tired *~*

Festligt..

Bowlingen med klassen var jättekul :) Jag var med sara o emme.. Efteråt gick nåra av oss och åt tacos mm på kupolen ;P Gott :D

Fredagens skola var kort som vanligt :) skönt ! Gick ut och gick i typ två timmar bara för att det var så himla skönt ! Kunde gå i bara linne utan att frysa. Jag gick och fyllde på mitt värdekort också. Pluggade en hel del med. Har fått mycket gjort den här helgen.

Igårkväll åkte jag in till stan med ellen och ludvig, vi skulle till l'eroys hade vi tänkt men de ville ha legg så de sket sig :S Snackade med Mange eftersom han hade tänkt titta förbi och hälsa så det slutade med att vi gick hem till honom istället ^^ Där var han, Michaela (hans tjej) och hans bror, David.  Det blev en trevlig kväll, dock inte riktigt vad vi hade planerat. Ellen och Ludvig fick för sig att de skull hinna till sista bussen men de missade den. Ludvigs pappa kom och hämtade dem istället då. Undrar hur det gick ^^ Jag sov i alla fall över istället. Kändes smidigare.

Imorse tog ja bussen hem vid nio. Käkade frukost och läste lite i historiaromanen. Sen tog ja en lång varm dusch :) och så kolla på tv och satt vid msn och bilddagboken. La upp lite bilder från gårdagen på bilddagboken.. checka om ni vill.


Jag saknar dej Andreas <3 Se till och bli frisk till onsda nu bara ;)




//M.

*~* Happy times *~*

Sol :D

idag skiner solen, så himla underbart!! Allt känns så mycket  enklare när solen värmer :) Hade idrottsprov idag, det gick nog bra tror jag. Fick introduktionen till vårat projektarbete i engelskan som vi ska börja med nu =/ nationella på månda me :S känns som om det kommer att gå piss! Har ju inte skrive nåt på evigheter på engelskan nu.

Aja.. nu ska ja snart gå till bussen och möta resten av klassen för att ta bussen in till stan och bowla ;) Ja kommer äga xD haha eller inte :P men men..

dagens plus: Vackra sol !
dagens minus: saknar älsk som dessutom är sjuk :( Krya på dej!! <3




//M.

*~* I wanna feel your body next to mine *~*

Hyffsad dag..

Idag var tyskan, Olga, och hälsade på i våran tyskagrupp.. det var trevligt det ^^ fikade lite och ställde ltie frågor på tyska och sen snacka vi svenska med henne med.. hon skulle kanske komma tillbaka nån mer gång för hon tyckte vi varså trevliga asså ;)

Största nackdelen med dagen var att älsk blivit sjuk :( Hoppas han blir frisk snart <3 Emme gick hem från skolan förut med för att hon inte mådde bra, så hoppas hon också blir kry snart igen!

Hade totalt glömt bort att det var kör idag xD var påväg hem när ja såg martina komma körande mot skolan, då kom ja på att de va ju kör ^^ Tur de, hade  lika skoj som alltid ;) Härlgt att rösten börjar komma tillbaka fullt nu :D

Gick en sväng till apoteket på vägen hem med och stannade till hos emme och lämna lite grejer.. sen har ja dushat, käkat rester från kinamaten och så pluggat ltie idrott,, ska fortsätta nu.. Kollade på men in threes me förut,, enda tv-programet jag tillät mej att se ikväll ^^




 

//M.


*~* Du fick som du ville, hoppas du håller din del nu bara ;) *~*

Trevlig dag :)

Vi gick och köpte kinamat förut iaf :) men de hade ju stängt mellan 3-5 och vi kom dit halv 3 så vi fick ta med maten hem till mig och äta istället .. Jättegott var det :D Har verkligen längtat efter kinamat ett bra jävla tag nu! Och fick äntligen smaka den omtalade friterade bananen xD Jättegott ;P Kollade på Pretty woman med medan vi åt också :)

Efter det gick vi ut och gick en sväng, följde sara till bussen och sen ludvig hem.. Pluggade lite tyska när jag kom hem och sen kollade ja runt efter fakta om hedersmord till samhällsarbetet.. gick väll sådär..

Fick oväntat besök av emil och viktor sen :O de hade inte haft nåt o göra så de åkte hit för att kolla hur ja bodde xD var dock bara kvar några minuter, som tur vad.. ja behövde ju plugga liksom..

Nu kollar jag på drömbilden och pluggar tyska..ska läsa näringsläran med innan jag går och lägger mej sen hade ja tänkt eftersom vi har prov på torsda =/ Pratar lite med älsk med. Så jobbigt att vi inte kan ses oftare :(




//M.

*~* kanske, kanske inte *~*

Halv studiedag ^^

idag slutade vi ju då redan klockan 11 :D Hade bara körkortsteori och sedan engelska. Vi diskuterade det förberedande häftet till skriftlga nationella på månda :S kommer gå skit känns de som just nu.. det var evigheter sen vi skrev nåt på engelskan nu ju, har bara vatt en massa diskussioner och munntligt shit..

Sitter och sjunger singstar med emelie, sara och ludvig just nu.. fast det är mest dom som sjunger eftersom min röst inte riktigt är som den ska än =/ hatart! känner mej så handikappad när ja inte kan sjunga.. Sen ska vi käka kinamat :) var evigheter sen nu..

Aja,, ska väll vara lite social nu.. Vill ha helg ju ;)



//M.

*~* lost without you *~*

One month <3

Idag är det ju då en månad sedan jag träffade dig.. Känns som om det var mycket längre sen, men det är väll som de säger,, tiden går fort när man har roligt :) Hoppas bara att det fortsätter på den vägen.. Är livrädd för den dagen då du säger att du inte längre vill att jag ska finnas i ditt liv. När jag är med dej känns den dagen väldigt långt borta men så fort vi skiljs åt blir jag osäker.. Så mycket har hänt innan som får mig att tvivla, egentligen är det ju inte dej jag tvivlar på, det är bara massa gamla minnen som dyker upp och spökar.. men mne,, med dig är jag lycklig och jag hoppas att vi får många fler månader tillsammans <3


//M.

*~* Känn dej saknad *~*

:'/

Hur kan en dag som börja så bra helt plötsligt bli så fel??

Fest ;) <3

Nu har då ytterligare en helg gått.. de går alldeles för fort! I fredags hämtade Mange upp mig i sörping och skjutsade mig till Andreas <3 Mange blev kvar där en liten stund med först men sen åkte han hem för att käka. Det var meningen att han skulle komma tillbaka sen men så blev de inte.. Jimmy kom ner iaf sen.. Vi satt o kollade på film,, eller aa ja o jimmy kolla på film o andreas låg bredvid o sov ;) han var ju trött stackarn ^^ <3

Lördan sen så tog vi det lugnt. Tog sovmorgon och sen typ lyssna vi på musik o kolla runt lite på youtube osv. Fixade lite enkelt käk (makaroner o bacon).. Under tiden kom Mange.. riktigt bra tajming asså med tanke på att vi skulle iväg till linköping typ då. men men..

Åkte iaf till Jonte och Elliot sen :) sjögren var också med. Vi stannade till och köpte lite korv att grilla med på vägen dit,, och groggvirke.. Blev en jättetrevlig kväll :) Det var jonte, elliot, viktor, johan, ricke, julia, sofie, martin, jimmy, andreas o jag som var där :P sen kom farman (eller va han nu heter) och så elliot o jontes grannar som bara snacka arabiska (?), kunde typ ingen svenska eller engelska alls så det var ju lyckat.. men men, ricke tyckte de va skoj xD Han hamna i säng rätt tidigt han ;P lite mycke dricka kanske?? lätt snyggaste korten asså xD Var lite småhårt att ligga på bäddmadrassen i köket sen dårå, men hade ju iaf trevligt sällskap ;) <3

Söndan (idag) vaknade vi hyffsat tidigt och sedan satt typ alla och väntade på att klockan skulle bli 11 så onlinepizza.se öppnade.. sen fick andreas för sig att han ville till Adriatic istället eftersom det var länge sen han var där så det slutade med att jonte, viktor och johan gick till pizzerian i centrum.. elliot, sofie, ricke o julia beställde hem pizza från onlinepizza och jag, andreas o jimmy åkte till adriatic.. Var faktiskt goda pizzor, men fan så stora. Fick dock i mig hela förutom kanterna ;) åt mer än andreas ^^ haha Upptäckte ett litet (!) skärsår under foten med, måste varit någon liten glasbit kvar på golvet ifrån glaset som gick sönder.. men tror inte det sitter nån glasbit kvar iaf, har försökt kollat men gör så satans ont så lyckades väll inte så bra.. men men. bara att stå ut.. går väll över snart!

Efter pizzan åkte vi tillbaka till överum och käkade glass ^^ pojkarna köpte dubbelt dom :P haha, svullon! Satt kvar därutanför i solen ett bra tag, det var så himla skönt. Men älsklingen bara jävlades med mig,, som han gjort hela dan innan och typ hela dan efter med för den delen! Men men,, fick ju som ja ville på slutet iaf ;P Varför kan inte helgerna vara längre för?? och det är ju hela 5 dagar kvar till nästa nu me =/

Mamma kom och hämtade mig hos andreas vid 6 typ.. jag övningskörde hem hit till väster. Fikade först och sen kolla lite på tv medan jag vänta på att musen (som legat ur laddaren typ nåra månader xD) skulle laddas upp så ja kunde sätta mig vid datan och skriva på uppsatsen.. men när ja väl satte mig här nu var ja för trött,, känner hur ögonlocken kämpar för att falla igen så jag tror det är bättre att jag sover.. lär inte få något gjort ikväll iaf..



//M.

*~* Bränt mej? nej! *~*

Familjekonsert

ikväll hade vi familjekonsert i skolan.. Var riktigt trevligt faktiskt, och jag lyckades vara med o sjunga.. trots att alla odds var emot mej xD Förkyld, halsont, m-värk mm.. Kan de bli bättre?? Aja, de blev en lyckad konsert iaf, med många duktiga solister, ingen nämnd ingen glömd.. Pappa kom och kollade också så jag fick ju träffa honom med :) Sen åkte vi till Kockens där pappa åt snitzel och jag skagenmacka ^^ yummi ;) Sen åkte vi hem till mig och kollade min cykel som jag imorse upptäckte var tom på luft och att gummit lossnat från själva däcket, EFTER att ha cyklat ca 5 meter :P Hade för bråttom för att se det innan.. så kom ju försnt till skolan med ju.. Nu har iaf pappa tagit med cykeln hem för att laga den :) Så snäll pappa ja har ;) Han försökte fixa handfatet på toan med, det rinner ju så sakta.. men upptäckte då att en packning (eller va de nu heter) var trasig så det började läcka istället :( fast pappsen lyckades fixa det någorlunda så nu är det ganska bra igen ;) Hoppas vaktis kan fixa de helt snart, o vasken i köket, och badkaret! Blir galen på att badkaret typ jämt håller på och ska välta :S livsfarligt ju fan xD




//M.

*~* Saknar min älskling *~*

NT

idag var vi med i NT ;) En stor bild på oss allihopa när i står på skolans balkong i Rimini.. Jag såg faktiskt helt okey ut på bilden för en gång skull :O ;) haha..

Lagade ugnstekt falukorv idag när ja kom hem.. var så himla hungrig, hade ju äte i skolan men fisken var vidrig så fick inte i mig så jättemycke.. men men.. Sen dess har ja sutte med reportaget om Leonardo da Vinci till svenskan som skulle vara klar till idag.. Nu sitter jag och fikar lite smått och ska plugga geografi till imorrn, syd amerikas länder och huvudstäder.. kan redan länderna nu men måste ju lära mej städerna me.. Kollar på Prinsen o ja me samtidigt så de lär väl gå sådär, men men.. 





//M.

*~* Hatar att vakna upp utan dig vid min sida *~*

Andreas <3 + Rimini ^^

förra fredan kom Andreas, Ricke o Julia hit :) Vi gick ut o gick en sväng för att hitta nånstans att äta :P Käkade tillslut på Vi & Ni.. sen käka vi tacos hos mig senare på kvällen ^^ Emme, Sara o så Mange kom också sen.. Blev lite singstar med då ;) haha.. lyckades få andreas o ricke att sjunga ^^ Ricke o Julia åkte hem med Mange sen o sara o emme gick hem till emme.. På lördan var jag duktig o packade allt ja skulle ha med mej till Italien, men väskan blev lite full så lyckades spräcka dragkdjan xD Fick ringa till Lennart o Maria o höra om ja kunde låna en resväska av dem.. så Andreas skjutsade mej till kvarnvik så vi kunde hämta en väska,, sen åkte vi hem till mamma o pappa o åt nån kasslergryta.. sen åkte vi tillbaka till min lägenhet och packade över all till den andra  väskan.. sen kom Mange och skjutsade in oss till stan. Gick på bio med ricke o julia. Det blev Superhero Movie, den var helt okey. Efter det gick vi hem till julia så hon kunde byta skor eftersom hon fått världens skoskav av de nya skorna. Sen gick vi hem till mange där det redan befann sig lite folk. Småfestade lite där och sen tog vi halv två busse hem till sörping.. På söndan sen kom emme hit o så vägde vi våra väskor, båda hade övervikt xD Sen käkade vi borta på Move In innan Andreas åkte hem :'( och emme o ja gic till skolan för att ta busse till skavsta..

Sen blev det en vecka i Italien. Blandat med glädje, sorg, sol och regn. Överlag var det väll bra, men blev lite besviken på maten, eller rättare sagt saknaden på mat! Ingen frukost, ingen lunch (en macka med vitt bröd) och ingen kvällsmat (hamburgare en dag och pizza en annan bara) Och det hade gärna fått vara lite bättre väder, regnade en del.. Det var egentligen bara första o sista dan som det var tillräckligt varmt för att gå i linne ibland. Var fullspäckad schema där nere med. Besökte Rimini, Riccione, Venedig, Verona, San Marino, San Leon o så säkert nåt ja glömt. Trevligt var det iaf :) Och min värdfamilj var jättetrevlig, dessvärre bara min värd som kunde engelska, och jag fick dela rum med henne och hennes mormor (som dessutom var senil) Hon hade bryte benet för en tid sedan med så hon kunde inte sova utan var uppe och gick flera gånger varje natt :S Gick inte spec bra att sova då om man säger så. Men Leila, Ilenias lillasyster var superhärlig! Första gången ja träffa henne stod hon o hoppa när vi kom med bussen och sen sprang hon fram och kramade mej. Efter de tog hon min hand och vägrade släppa den på hela kvällen ^^ Saknar nog nästan henne mest från italien :P

Det var iaf skönt att komma hem till Sverige igen i fredas natt, visst var det kul att åka utomlands igen och träffa alla.. men allt annat har ja ju här hemma i Sverige <3 Andreas åkte hit i fredas natt för att hämta mig vid skolan ^^ Tack! Så underbart att träffa dej igen efter en vecka i Italien,, helt klart det jag saknade mest med sverige! sen kommer maten!! haha.. På lördan sen låg vi typ o halvsov hela dagen innan vi åkte till kvarnvik på kvällen och firade lennart som fyllt år :) sen åkte vi hem till Andreas ^^ Mamma hämtade mig där sen på söndakvällen.. När vi kom hem till sörping kom emme hit o så kollade vi på 40 years old virgin,, den var väll sådär.. trodde den skulle vara bättre, men men.. Nu är jag astrött..  Borde ha suttit och läst i historiska romanen nu istället för o skriva de här.. ska ha muntlig redovisning imorrn o har ca 200 sidor kvar :S men aja,, ska väll läsa lite nu får vi se..




//M.


*~* Du gör mig lycklig <3 *~*

Fan..

Jag har franska-prov imorgon,, och det kommer att gå åt helvete! Har suttit hela kvällen och pluggat sen Sara och Emme gick (Vi käka tacos) men ingenting fastnar känns de som.. Jag har väll inte varit helt koncentrerad hela tiden med tanke på att jag suttit lite vid msn med <3 men ändå.. Är inte ens säker på att jag kommer klara g-gränsen imorgon alltså :( illa!

Och varför måste tiden gå så sakta när man längtar efter något? Det borde ju vara så att när man har roligt går tiden sakta och när man har tråkigt går den fort, så mycket roligare livet skulle bli då. Men det är väll bara att fortsätta och längta, finns itne mycket annat att göra ..



//M.

*~* I want friday <3 *~*

Underbar helg <3

I fredas åkte ja in till stan och pluggade lite franska med Vickan :) fick en del gjort och så lagade vi (mest hon :P) mat, vegowook :D de blev asgott :)

sen åkte ja till viken där mamma väntade med bilen, sen väntade vi bara på Malin också som skulle följa med till Överum :) Jag körde ;) haha.. Åkte iaf till Andreas då då och var kvar där hela helgen :) <3 På fredakvällen kom det lite folk dit, bland annat Malin, Tom, Ricke, Julia, Astrid, Johan, Mange mfl. Trevligt, Trevligt :)

På lördan kolla vi på film o va lite me mange.. sen bjöd andreas mej på pizza ;) på kvällen gick vi upp till Ricke o Julia och spenderade kvällen där. Mange kom också dit ett tag sen så han skjutsade hem oss till Andreas efteråt ^^ de e ju faktiskt hela 200 meter eller nåt xD

Sen hämtade mamma mej på söndan vid typ halv 1, inte lika kul :( men ses ju på fredag igen som tur vad <3



//M.

*~* Det finns ingen som du *~*
RSS 2.0