Tråkdag..

Tråkig dag i skolan idag,, negativt redan å väg till skolan eftersom det var Glashalt! höll på och dratta på ändan flera gånger ^^ sen hade vi engelska,, inte lika kul längre =/ men det är bara att kämpa på ändå. Har börjat ta tag lite mer i läxor och skolarbeten nu känns de som. Hoppas att det håller i sig nu bara. Har verkligen försummat vissa grejer på sistone, och det ska få ett slut. Vet att jag kan bättre, och det stör mej!

På gympan körde vi spökboll och sedan innebandy med estetarna. Det var faktiskt kul =P Vårat lag vann alla våra matcher ;) hell yeah ^^ de va tobbe, ja, frida, o eve.. blev till o stressäta sen som vanligt efter gympan. Käkade på ca 5 minuter.

Resten av dagen flöt på som vanligt. Skulle ha gått på matteverkstan efter skolan men sara och emme orkade inte så då struntade vi i det. Jag kände inte heller för att sitta där en timme till och räkna. Men hade behövt de eftersom vi har prov nästa vecka och ja ligger lite efter om man säger så. Måste sluta snacka på mattelektionerna asså.

Nä nu ska ja ta och äta något. Jag är vrålhungrig!




//M.

*~* Hungry *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0