Hemma igen..

i onsdas åkte ju då nina o ja till kalmar o shoppade,, helkul dag :D köpte en massa bra saker ;) till någorlunda bra priser ^^ hehe.. köpte inge direkt dyrt iaf,, lite på rea till o me.. så ja e nöjd me onsdagens inköp.. träffade på jocke, löjjan o bea där me =) så vi fick åka me löjjan hem.. skönt o slippa åka buss. Det var fullsmockat med folk på bussen när vi åkte dit. Typ hälften stod upp i gången. Dessutom var det nog mycket trevligare att åka me löjjan o dem än att sitta på bussen,, o billigare blev de ju me ;) hehe.. Löjjan e ju bara för snäll han. Åkte ju en lång omväg för o skjutsa hem oss. men men,, va skapligt trötta i ryggen när vi kom hem. Men då satte vi oss o börja göra i ordning ninas naglar. Jag var så duktig så ^^ ärligt talat ;P naglarna blev jättefin faktiskt =) o de va faktiskt riktigt skoj.

på torsdan sen så kom mamma o hämtade mej. Tråkigt att åka hem :/ men rätt skönt ändå. Sova ut ordentligt ;P men ja saknar dej hjärtat <3 Finare kusin får man leta efter =)
    Mamma och jag stannade till i kristdala vid mormor och morfars grav på hemvägen och satte dit en lykta med ljus i inför alla helgona nu. Det är så fint när det lyser vid alla gravarna, men det är ledsamt när vissa gravar är mörka. Det är nästan så man vill köpa en lykta och sätta dit bara för att det inte ska vara mörkt.
    Handlade lite bröd och dricka med på konsum där. Sen stannade vi och åt i Verkebäck på hemvägen me, ja käka kebab i bröd. Jättegott. Men vattnet smakade skit =/ Sen svängde vi in till västervik och hälsade på mammas moster. Mamma hade lämnat mjölk på dan för hon skulle göra ost. Så nu skulle vi hämta bunkarna och så fick vi kräftor. Sen fortsatte vi hem för att hinna se Veronica Mars ;)

idag har ja iaf gjort lite läxor. Räknade matte, läste i engelska romanen och så har ja läst de 35 sidorna vi skulle läsa i svenska boken,, men ja svarar på frågorna imorgon. Mare ringde o ville att ja skulle komma till sörping så vi kunde träffas,, de hade vart jättekul =) men ja hinner verkligen inte och mamma hade dessutom inte låtit mig åka. Ska ju spela i kyrkan imorgon med, sen ska jag till Astrid en sväng. Det ska bli kul :D

Men men,, nu ska ja sova =) Go natt allesammans =P




//M.

*~* Exhausted *~*


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0