*~* jobbat .. *~*

idag jobbade ja ju då på smultronställt igen (12-17).. fy fan va segt.. gillar de inte längre :/ å ändå har ja inte ens börjat på riktigt än. funderar fan på å va dålig me flit så ja inte får jobbet sen.. har ju 7 prövodagar från de att ja börjar på riktigt.. men men,, ja kan ju säga då att ja inte vill ha de om ja inte vill så att .. men men,, de blir väll kanske bättre sen när man kan Alla glassar så man inte bara behöver göa de vanligaste ..

va iaf helt slut när ja kom hem idag.. ont i ryggen o fötterna.. har ju världens skoskav sen i fredas me,, så de va ju kanske inte så lyckat ^^ men men :P hehe .. funderade på å ringa vicki å höra om vi skulle sola .. men ja orka inte ens de ^^ så de blev till å slänga sig i soffan å vila lite å sen dess har ja sutte vid datan å så gltt på tv me,, så gick de me de pluggandet xD haha ..

kanske ska göra engelska bokrecensionen nu ikväll iaf ? borde iaf göra,, den skulle ju vatt inlämnad för typ hur länge sen som helst.. å boken läste ja ju ut för evigheter sen,, har ju typ läst tre till engelska böcker sen dess så ja kommer knappt ihåg de ju.. men men,, bara å skriva nåt shit.. de blir säkert bra xD ja vet ju redan va ja får för betyg å den här recensionen kommer int ändra på de vare sig den blir asbra eller asdålig så att ^^ haha

aja,, nu orkar ja int skriva mer idag :P


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0